Παρασκευή, 26/04/2024 | 18:35

Ο Φιλαθλητικός Διαφημίζει την Πρέβεζα- Το Δ.Α.Κ. Δυστυχώς την δυσφημίζει…

671 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/12/2021, 11:27 πμ | 0 σχόλια

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, τα κορίτσια του Βόλει διαφημίζουν την περιοχή μας με τις εξαιρετικές επιδόσεις του καθώς η ξέφρενη πορεία τους, συνοδεύεται από 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Την ίδια ώρα που το όνομα της Πρεβεζάνικης ομάδας Βόλει κάνει γκελ σε όλη την Ελλάδα, με την ομοσπονδία να δείχνει και το ανάλογο ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας, την ίδια ώρα δυστυχώς προβληματικές καταστάσεις στο ΔΑΚ Πρέβεζας, δυσφημίζουν την περιοχή μας.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ακληπιού Τρικάλων για το γεγονός ότι δεν υπήρχε μια πινακίδα για να βρουν το δρόμο για το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας.

Ένα άλλο στοιχείο που προβλημάτισε ήταν το νερό, που ήταν κρύο. Επιτρέπεται να μην υπάρχει ζεστό νερό σε κλειστό γυμναστήριο; Έχει ζεστό νερό, μόνο όταν έχει ήλιο. Δηλαδή το καλοκαίρι έχει φουλ ζεστό νερό, έλα όμως που τότε δεν γίνονται αθλητικοί αγώνες. Αθλήτριες είναι του Φιλαθλητικού και οι άλλες Βολεϊμπολίστριες που έρχονται για αγώνες στο ΔΑΚ Πρέβεζας, δεν είναι… Ο.Υ.Κ.άδες να κάνουν μπάνιο μετά τους αγώνες σε κρύα νερά!

Αποδέκτες των διαμαρτυριών ομάδων, σύμφωνα με πηγές, έρχονται μέλη της ομάδας του… Φιλαθλητικού που στην τελική δεν φταίνε και σε τίποτα. Αυτούς βρίσκουν μπροστά τους οι φιλοξενούμενες ομάδες σε αυτούς τα λένε. Οι αρμόδιοι όμως μήπως θα πρέπει να προβληματιστούν και να δώσουν λύσεις;

Από τη μία πλευρά λοιπόν έχουμε την ομάδα του Φιλαθλητικού να διαφημίζει την πόλη της Πρέβεζας και από την άλλη ορισμένες συνθήκες στο ΔΑΚ Πρέβεζας, δυσφημούν την περιοχή και μιλάμε για πολύ απλά ζητήματα.

Ας μπει μια πινακίδα που να αναγράφεται που είναι το ΔΑΚ Πρέβεζας και ας μπει και ζεστό νερό, είναι αμαρτία για δύο απλά ζητήματα να εκτίθεται η περιοχή μας…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα