Πέμπτη, 18/04/2024 | 22:27

Στα Γιάννενα την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

426 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/12/2021, 11:44 πμ | 0 σχόλια

Τα Ιωάννινα θα επισκεφθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο δρόμο προς το 3ο συνέδριο του κόμματος τον Φεβρουάριο.

Η κεντρική ομιλία θα γίνει στις επτά το βράδυ στο ξενοδοχείο Du Lac ενώ το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα έχει είναι υπό κατάρτιση.

Ο προσυνεδριακός σχεδιασμός συνεχίζεται απρόσκοπτα, η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου συνεδριάζει σε τακτά διαστήματα το ίδιο και οι επιτροπές και όλα δείχνουν ότι οι εξορμήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και των στελεχών του στην περιφέρεια θα συνεχιστούν κανονικά σε μία προσπάθεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πιάσει το νήμα από την αρχή στην σχέση του με την κοινωνία.

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το συνέδριο αποτελεί το κομβικό σημείο για μία νέα αρχή που θα μπορέσει όπως αναφέρει να δώσει διέξοδο στον κατήφορο μίας “κυνικής κυβέρνησης”.

Γι’ αυτό και σχεδόν σε όλες του τις ομιλίες αναφέρει ότι “αναμεταδότες” των μηνυμάτων που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι οι πολίτες δεδομένης της στάσης των ΜΜΕ και της αδυναμίας του να στέλνει μηνύματα μέσω αυτών που να προβάλλονται με αντικειμενικό τρόπο. Μάλιστα συνηθίζει να λέει ότι “επειδή δεν είμαστε ένα κόμμα που στηριζόμαστε στη διαπλοκή” ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να συγκρουστεί και πάλι με τα μεγάλα συμφέροντα και να πάει κόντρα στο ρεύμα για μία σύγχρονη δημοκρατική χώρα.

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε διεξοδικά στις ανοιχτές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί το κόμμα του: “Προσπαθώ να πιάσω τον παλμό της κοινωνίας και των πολιτών. Και νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα που πραγματοποιεί άνοιγμα στην ελληνική κοινωνία, το οποίο πρέπει να κορυφωθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του που θα εκλέξει τα όργανά του, θα καθορίσει τον προγραμματισμό του και θα προχωρήσει και σε μία βαθιά ανανέωση στελεχών στις καθοδηγητικές θέσεις” είπε.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα