Παρασκευή, 29/03/2024 | 17:07

«Ο ΣΕΒ διευρύνει τους δεσμούς του με την επιχειρηματικότητα της Ηπείρου»

476 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/11/2021, 12:58 μμ | 0 σχόλια

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειάς του για τη στήριξη του επιχειρείν στην περιφέρεια, η Διοίκηση και στελέχη του ΣΕΒ προγραμματίζουν να επισκεφθούν δυναμικές επιχειρήσεις της Ηπείρου, και να συναντηθούν με τις περιφερειακές αρχές, επιχειρηματικούς φορείς και τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Αντικείμενο των επαφών είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, με έμφαση στις υποδομές για την ανάπτυξη της μεταποίησης στην περιοχή, την έρευνα και καινοτομία, την πράσινη οικονομία, την πρόσβαση των τοπικών επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση, την εξωστρέφεια, και την ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων.

Τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ θα επισκεφτεί εγκαταστάσεις μελών του ΣΕΒ στην περιοχή, ενώ θα οργανώσει συζήτηση με επιχειρηματίες τις Ηπείρου. Την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, τη Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, και τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Επικεφαλής της αποστολής του ΣΕΒ θα είναι ο κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ καθώς και ο κ. Νίκος Χήτος, Πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και μέλος του ΣΕΒ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα