Παρασκευή, 19/04/2024 | 14:55

Εκλογές ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Η παρουσία του Άρη Ζάχου στο “Δ.Σ.” και τα “πηγαδάκια”

1024 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/10/2021, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο πολιτιστικό κέντρο “Όαση” που ήταν μονοθεματική και είχε ως θέμα τον απολογισμό των πεπραγμένων, παροκολούθησε μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Άρης Ζάχος.

Η παρουσία του Άρη εκεί, δεν ήταν δυνατόν να μην πυροδοτήσει και σχόλια για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Όπως επίσης δεν έλλειψαν και τα πειράγματα. Γνωστό πειραχτήρι ο πρόεδρος του Μύτικα Γιώργος Νόβας, ενώ είχε πει μπροστά από τον Άρη Ζάχο σε άλλο πηγαδάκι ρώτησε: “Τι τηλέφωνο έχει ο Νίκος ο Σολδάτος, που στηρίζω;”

Μόνο άσχημα δεν αντέδρασε ο Άρης Ζάχος στο πείραγμα του Γιώργου.

Άνθρωπος όμως με εμπειρία στα της ΝΔ (Δε θα σας γράψω εάν είναι δημοτικός σύμβουλος, ήταν πάντως σε πηγαδάκι) είπε το εξής αμίμητο: “Και μόνο ότι από το 1974 ο Άρης Ζάχος ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ Εξαρχείων, αυτό με κάνει να τον στηρίζω, επίσης η εμπειρία του μετράει.”

Η παρουσία του Άρη Ζάχου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, κάθε άλλο απαρατήρητη πέρασε. Βέβαια οι εκλογές, είναι εκλογές και η κάλπη θα δείξει τελικά αν πάρει την προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας γιατί καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι και ο Νίκος Σολδάτος εμφανίζει τη δική του δυναμική.

Οι ψηφοφόροι, έχουν το λόγο, για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα