Παρασκευή, 20/05/2022 | 22:49

Μπάμπης Καρβέλης: «Ο Γιαννίκης έχει τα άντερα να αντέξει την πίεση σε μια μεγάλη ομάδα»

445 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/10/2021, 2:17 μμ | 0 σχόλια

Τη βεβαιότητα ότι ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να αντέξει την πίεση που θα έχει σε μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ εξέφρασε ο Πρεβεζάνος team Manager του ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπης Καρβέλης μιλώντας με τον Γιάννη Καραλή στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Ο Μπάμπης Καρβέλης σκιαγράφησε τον νέο τεχνικό της Ένωσης, τόσο όταν κάθεται στην άκρη του πάγκου όσο και στη ζωή του. «Είναι απαιτητικός αρκετά. Με έτρεξε αρκετές φορές. Έμαθα πολλά δίπλα του και κατάλαβα το πως μπορεί να λειτουργεί μια ομάδα μη ελληνική. Είναι ευχάριστος σαν άνθρωπος, μέχρι την ώρα που θα απαιτήσει. Ο Αργύρης μπορεί να φωνάζει όταν δίνει εντολές και να ζητάει πράγματα, αλλά εντάσεις στα αποδυτήρια δεν είχαμε», ανέφερε ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησής του με τον Γιάννη Καραλή στον «αέρα» υπογράμμισε σχετικά με την παρουσία του στην ΑΕΚ…

«Οι ομάδες του τρέχουν. Τώρα στην ΑΕΚ θα έχει πίεση αλλά και μεγάλη ποιότητα παικτών. Στον ΠΑΣ Γιάννινα οι παίκτες ακολουθούσαν πιστά τις εντολές του και για αυτό είχαμε και τα αποτελέσματα που είχαμε τα δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι έχει τα άντερα για να αντέξει την πίεση σε μια μεγάλη ομάδα. Έχει ξεκάθαρη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και στο μυαλό του και έτσι όπως έχει το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο είτε είναι στα Γιάννινα είτε στην ΑΕΚ. Δεν θα προβληματιστεί».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα