Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:14

Συγχαρητήρια Επιστολή του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας

554 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2021, 10:23 πμ | 0 σχόλια

Αγαπητά μας παιδιά,
Κατανοώντας τη σπουδαιότητα που έχουν για εσάς αυτές οι ημέρες, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θα ήθελα να σας εκφράσω από καρδιάς τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και να σας ευχηθώ προσωπική πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μια εμπειρία σημαντική, αφού η προετοιμασία που απαιτείται είναι ιδιαίτερα απαιτητική, και φέτος ακόμη περισσότερο εν μέσω πανδημίας, καθώς οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για όλους, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην επιτυχία σας. Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση, το ίδιο κουράγιο και την ίδια δύναμη στον αγώνα σας και η επιτυχία αυτή να αποτελέσει την αρχή για πολλές άλλες, που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σας ζωής.
Στις μαθήτριες και στους μαθητές, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν μία μόνο από τις πολλές δοκιμασίες που θα συναντήσετε στη διάρκεια της ζωής σας. Οι δυνατότητες να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας, να σπουδάσετε και να ειδικευθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει, να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να επιτύχετε στην επαγγελματική σας πορεία, δεν τελειώνουν, αρκεί να τις αδράξετε. Να θυμάστε πάντα ότι η ζωή κερδίζεται με διαρκή προσπάθεια, επιμονή και αγώνα.
Όλοι έχετε τις ίδιες ευκαιρίες για να αποκτήσετε το μέλλον που επιθυμείτε, αρκεί να το αποφασίσετε, να βάλετε τα δυνατά σας και να το διεκδικήσετε.
Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους σας!

Ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας

Κατσανάκης Απόστολος
Φυσικής Αγωγής, ΠΕ 11

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα