Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:05

Πρέβεζα: Σαν την Ανάσταση στον Άγιο Θωμά, δεν έχει!!!

763 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/05/2021, 9:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

Είναι ένα χωριό που σφύζει από πολιτισμό και η αλήθεια είναι ότι χρόνια, ξεχωρίζει για τις δράσεις του και την διοργάνωση μιας σειράς πολιτιστικών γεγονότων.

Η Ανάσταση βέβαια στο χωριό του Αγίου Θωμά, είναι το κάτι άλλο. Είναι ασύγκριτη, σπάνια συναντάς τόσο φαντασμαγορική Ανάσταση.

Τις… προ κορονοϊού εποχές το χωριό του Αγίου Θωμά το βράδυ τις Αναστάσεως γέμιζε πούλμαν με εκδρομικά από πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο.

 

Φέτος με τήρηση των μέτρων, με προσοχή, στον Άγιο Θωμά κατάφεραν και έκαναν μία ακόμη ξεχωριστή Ανάσταση, παρά τις αντιξοότητες που δεδομένα υπάρχουν.

Σαν την Ανάσταση στον Άγιο Θωμά, δεν έχει!!!

 

        

 

Αμέτρητα πολύχρωμα Βεγγαλικά γέμισαν τον ουρανό στο λιμανάκι του Αγίου Θωμά, αρκετά πριν ο ιερέας πεί το “Χριστός Ανέστη” και συνέχιζαν επί αρκετή ώρα να γεμίζουν τον ουρανό, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως. Η Ανάσταση φέτος ως γνωστόν λόγω Covid -19 έγινε στις 9 το βράδυ!

 

               

Οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά, μας κάνουν κάθε φορά που βρισκόμαστε εκεί υπέροχα, η Ανάσταση αυτή που διοργανώνουν είναι μοναδική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα