Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:47

Εκδήλωση της Πανηπειρωτικής με θέμα τον ενεργειακό σχεδιασμό στην Ήπειρο

401 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2021, 12:37 μμ | 0 σχόλια

Η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα βουνά της Λάκκας Σουλίου συμμετείχε χθες 12 Μαΐου, στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος με θέμα τον ενεργειακό σχεδιασμό στην Ήπειρο.
Στην εκδήλωση πέραν από τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, συμμετείχαν επίσης, Ηπειρώτες βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι συλλόγων και αδελφοτήτων καθώς και πολίτες από πολλές περιοχές της Ηπείρου που αντιμετωπίζουν ίδια ή παρόμοια προβλήματα.
Κατατέθηκαν οι θέσεις και οι απόψεις της Επιτροπής Αγώνα για την καταστροφή που θα επέλθει στον τόπο μας από την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση των ανεμογεννητριών και των άλλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων της υποτιθέμενης πράσινης ενέργειας.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε τόσο η τοποθέτηση του κεντρικού εισηγητή όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων ομιλητών.
Οι ελάχιστες αντίθετες απόψεις που ακούστηκαν χαρακτηρίζονται ως γενικόλογα τα οποία στερούνταν οποιασδήποτε σοβαρής επιχειρηματολογίας.
Η θέση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής όπως εκφράστηκε δια του Προέδρου της είναι, συμπαράσταση στους κατοίκους όλης της Ηπείρου, λέγοντας ναι στην ανάπτυξη αλλά χωρίς αυτή να βλάπτει το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Θεσπρωτικό, 13/5/2021
Η Επιτροπή Αγώνα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα