Πέμπτη, 25/04/2024 | 16:43

Πρέβεζα: Πρώτη φορά στα χρονικά, πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου μηνύει επικεφαλής παράταξης

592 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2021, 7:26 μμ | 0 σχόλια

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας οι δημότες Πρέβεζας, είδαν άσχημες εικόνες με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη και τον επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργο Νίτσα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με Δημοτικό σύμβουλο και με επικεφαλής παράταξης. Το ίδιο έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν τόσο με τον εκπρόσωπο της παράταξης “Ανυπότακτη Κίνηση για τη πόλη και τα χωριά της Πρέβεζας” Ταξιάρχη Κωστόγιαννη, όσο και με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταύρο Αμάραντο.

Οι εικόνες που είδαν μέσω διαδικτύου πρόσφατα οι δημότες Πρέβεζας, τους οδήγησαν στο να μιλήσουν για υποβάθμιση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κι εδώ εγείρεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για τον θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, που φυσικά μόνο θετικά σχόλια και κριτικές δεν αποσπά με τη σημερινή του εικόνα. Είναι κρίμα γιατί στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν και πολιτικά πολιτισμένες φωνές και αυτές τις φωνές τις παρασύρει η συνολική αρνητική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση όπως έγραψε στο χθεσινό δελτίο τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” ότι δεν απηχεί τις απόψεις της, το ίδιο γράφει και σήμερα για το δελτίο τύπου του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη που ενημερώνει για μήνυση που κατέθεσε εναντίον του επικεφαλής της “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργου Νίτσα. 

Πάντως όσο κι αν ψάξαμε στην τοπική πολιτική ιστορία του τόπου, βρήκαμε αποβολή από το Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας σε συνεδρίαση που έγινε δια ζώσης, το να μηνύσει όμως ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας επικεφαλής παράταξης, συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά και φυσικά δεν είναι ότι το καλύτερο!

Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη:

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωταρχικό μου μέλημα ήταν η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του, η τήρηση του κανονισμού και η συνεργασία με όλες τις παρατάξεις και τα μέλη του, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Οι δημότες μας επέλεξαν να τους υπηρετήσουμε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι για να αντιδικούμε στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς όμως η χυδαία, εξυβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του κ. Νίτσα προς το πρόσωπό μου, η οποία συνεχώς κλιμακώνεται, δεν μου αφήνει άλλα περιθώρια από την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Ήδη έχω δώσει εντολή στον Δικηγόρο μου κ. Βασίλειο Γιάπρο να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα που ο νόμος προβλέπει. 

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα με την ίδια αγάπη, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση, 

Καραμανίδης Δημήτριος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα