Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:39

“Ανάπτυξη Τώρα”- Ιωσήφ Στύλος: Ρίχνετε στάχτη στα μάτια των δημοτών

648 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2021, 7:06 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η “Ανάπτυξη Τώρα” τοποθετήθηκε δημόσια, τοποθετήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, εκφράζοντας την αντίθεσή της, με βάση τις αντιδράσεις που υπήρχαν για το νέο νόμο. Τα είπαμε, τα φωνάξαμε και να ξαναείπαμε. Εδώ εσείς μας βάζετε να παίξουμε ένα θέατρο του παραλόγου. Στην προηγούμενη συνεδρίαση λέγατε να δούμε τον νόμο, τώρα τον πολεμάτε… Απίστευτα πράγματα. Η στρατηγική σας για τα θέματα του Δήμου στερείται λογικής.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” σε αυτό το “θέατρο” δε θα πάρει μέρος. Ο κ. Γεωργάκος και ο Κουμπής θα απολογηθούν στον ντόπιο παραγωγό και στους επαγγελματίες της πόλης, αν αντί λαϊκής δημιουργηθεί ένα υπαίθριο super-market. Εμείς ΑΠΕΧΟΥΜΕ και από οποιοδήποτε ψήφισμα.

Προειδοποιήσαμε, γνωρίζουμε άριστα και τις ανάγκες του ντόπιου παραγωγού και του ντόπιου καταναλωτή, είμαστε δίπλα τους και δεν θα “ξεπλύνουμε” με την ψήφο μας τα λάθη της δημοτικής αρχής.

Αυτό πάντως που κάνετε (δεν εννοούμε φυσικά τη Λαϊκή Συσπείρωση) να φέρνετε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας είναι “στάχτη στα μάτια των δημοτών”.

Κε Κουμπή αναφέρομαι σε εσάς. Διαλαλούσατε πριν από λίγες ημέρες σε όλους τους τόνους ότι έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας. Μάλλον δεν γνωρίζατε και τόσο καλά το νόμο. Μου είπατε ότι δε θα επηρεάσει τους παραγωγούς, αλλά μόνο τους επαγγελματίες. Τώρα φαίνεται ότι δεν έχετε τόσο ήσυχη τη συνείδησή σας. Θα απολογηθείτε κε Κουμπή στους ντόπιους παραγωγούς”.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”

Ο δημοτικός σύμβουλος  Ιωσήφ Στύλος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα