Τρίτη, 19/03/2024 | 06:36

Σαρώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φανταστική 3η ενότητα!

654 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/03/2021, 10:13 πμ | 0 σχόλια

 

 

Γι΄αυτό προφέρουν με χαρά  αμέτρητα χείλη σε ολόκληρη τη χώρα το όνομά σου, γι’ αυτό  σε ολόκληρη τη χώρα αναφέρουν τις τρεις λεξούλες : Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας , γιατί έχεις έναν όμορφο τρόπο να ξεχωρίζεις.  «Η πιο ελεύθερη γιορτή κοίταξε πως σε προκαλεί και μην το σκέφτεσαι πολύ, φτιάξε κι εσύ μία στολή» λέει ένας από τους στίχους του ύμνου του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας  και όχι άδικα. Στην κορύφωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων των ειδικών συνθηκών του φετινού τηλεοπτικού διαδικτυακού Καρναβαλιού που διοργανώνει φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, τους διοργανωτές τους έχει κυριεύσει φρενίτιδα ενθουσιασμού κι αυτό το κλίμα το μεταφέρουν σαν σκυτάλη σε όλο τον κόσμο που συμμετέχει με τον δικό του τρόπο φέτος, από τα σπίτια!  Το Σάββατο 6 Μάρτη που μεταδόθηκε ζωντανά από το CINEMATICON TV  και η 3η ενότητα του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αυτό το τριαντάφυλλο που άνθισε στον Αμβρακικό και το άρωμά του μεθά όλο το Ιόνιο,  συνέχισε να γράφει ιστορία, ως το ένα από τα δύο Καρναβάλια της χώρας που αντέχει και συνεχίζει διαδικτυακά να μεταφέρει κέφι, χαρά, ζωντάνια, χιούμορ και να ξεχωρίζει.Οι … «Αθέατοι» ήρωες αυτής της προσπάθειας Κώστας Αθανασόπουλος , Αντρέας Χαρούπιας , Λάμπρος Κατσαρός  στάθηκαν ξανά στο ύψος των απαιτήσεων Intro στη μετάδοση του Σαββάτου 6 Μαρτίου έκανε ο κορυφαίος Έλληνας Ράπερ ο Tus ,το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας πριν προκύψει η πανδημία είχε στα σκαριά ειδική τιμητική βραδιά για τον Χρήστο τον Τούση.

Εκεί που απουσιάζουν οι φορείς του τόπου μας  για να τιμήσουν τον κορυφαίο Έλληνα ράπερ , υπάρχει το Κομιτάτο για να τιμήσει τον δικό μας άνθρωπο.  Για να τιμήσει έναν μεγάλο καλλιτέχνη που είναι από την Πάργα, όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν εδέησε να τον τιμήσει, παρά το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο Youtube και να δει τραγούδια του να ξεπερνούν ακόμα και τα… 19 εκατομμύρια προβολές!!!  Σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι είναι στα σκαριά μια μοναδική συνεργασία του CINEMATICON TV και του Tus που σε λίγες μέρες θα γίνει θαυμαστή σε όλη την Ελλάδα.

Απολαύστε το βίντεο της 3ης ενότητας του φετινού Τηλεοπτικού-Διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας στο παρακάτω λινκ

https://www.youtube.com/watch?v=sWJZoRx1-R0

 

Γκεστ στην 3η ενότητα του φετινού διαδικτυακού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας ήταν ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας, με τη γλυκιά ιδιότητα του Καρναβαλιστή του Κομιτάτου. Ο Γιώργος Νίτσας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  στην σημασία που έχει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και πόσο σημαντικό  είναι σε όλα τα επίπεδα το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.  Η αναφορά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο που ξεκίνησε φέτος σε θεατρικά σκετς και με ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και στο μέλλον , στην 3η ενότητα  του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, υπήρχε μία ακόμη υπέροχη δημιουργία. Ο Σύλλογος του Αγίου Θωμά αφού ευχήθηκε «Καλές απόκριες» Οι «απαράδεκτοι» παρουσίασαν  απόσπασμα από την ταινία «Ο Στρίγγλος που έγινε αρνάκι».  Τον  ρόλο του Λάμπρου Κωνσταντάρα έπαιξε ο Κώστας Ιωαννίδης , ενώ στο ρόλο της Μήτση Κωσταντάρα ήταν η Βάσω Χόρτη. Για το συγκεκριμένο σκετς υπάρχουν  θερμά ευχαριστώ στους: Κυριακή Σουρτζή , Ελένη Μίχα, Ελένη Μαλέσκου, Μαρία Παππά, Θεοδώρα Ρεμεντζά. Ήταν μια παραγωγή της Βασιλικής Κατωγιάννη!

 

Ο «Χοροχώρος έκφραση» της Μαριέττας Γκούμα πρόσθεσε στο χορευτικό σκέλος της 3η ενότητας του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας αποσπώντας ευμενή σχόλια και κριτικές. Συγχαρητήρια στην Μαριέττα και τα κορίτσια της από τα πιο μεγάλα μέχρι και τα πιο μικρά, μπράβο και στον Breakdancίστα!  Στη συνέχεια οι διοργανωτές του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας έδωσαν μια γεύση από τη Μητρόπολη του καρναβαλιού, την Πάτρα και έκαναν χρήση ενός ξεχωριστού βίντεο και ευχαρίστησαν τον παρουσιαστή του Πατρινού Καρναβαλιού Τζίμη Πολίτη και τη Νάντια Κωσταντινίδη για την  άδεια που δόθηκε για να γίνει χρήση του βίντεο.  Το βίντεο «Εγώ θα βγω» άρεσε πολύ και το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας έστειλε την αγάπη του στο Πατρινό Καρναβάλι!  Το μουσικό σχήμα  που διάνθισε το 3ο μέρος του Τηλεοπτικού-διαδικτυακού Καρναβαλιού  ήταν οι «Απτάληδες» μαζί με τον Γιώργο Τσουρά! Ο Βαγγέλης Κώστας, ο Δημήτρης Κώστας, η Ιουλία Βασιλείου και ο Γιώργος Τσουράς έδωσαν ρέστα και παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που απόλαυσε ο κόσμος από τα σπίτια! Όταν βλέπεις Καλλιτέχνες όπως οι «Απτάληδες» να ζουν τόσο έντονα και να απολαμβάνουν τόσο πολύ αυτό που κάνουν, τότε εύκολα παρασύρεσαι κι εσύ γλυκά στο κέφι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το πρόγραμμα που παρουσίασαν ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη σκορπώντας κέφι και ενθουσιασμό! Ο Βασίλης Μάρκου έκανε ξανά το θαύμα του και τον ευχαριστούμε θερμά!  Το φετινό ειδικών συνθηκών, τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι που διοργανώνει φέτος το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, οδεύει προς την τελική του ευθεία, στην κορύφωσή του και για το φινάλε αναμένονται πολύ ξεχωριστά πράγματα που είναι βέβαιο ότι θα αρέσουν στον κόσμο.  Το Σάββατο 13 Μαρτίου ώρα 7 ζωντανά από το Κανάλι του CINEMATICON TV στο youtube, όσοι δεν έχετε πατήσει εγγραφή στο συγκεκριμένο Κανάλι, κάντε το γιατί έρχεται κάτι μοναδικό! Αυτό το Ειδικών συνθηκών Καρναβάλι, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας με έμπνευση και φαντασία το μετέτρεψε σε κάτι μεγαλειώδες! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μουσικά, χορευτικά, θεατρικά σχήματα και συλλόγους που συμμετείχαν και συμμετέχουν. Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα