Δευτέρα, 17/06/2024 | 22:26

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Ε.Ι.Ε.Τ. με τον Πρωθυπουργό

537 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2021, 4:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με τον πρωθυπουργό της χώρας συναντήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου κ. Γιώργος Αμβροσίου κατά την επίσκεψη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα. 

Ο κ. Αμβροσίου ζήτησε από τον πρωθυπουργό να στηρίξει τις περιφερειακές εφημερίδες που ανέκαθεν αποτελούσαν τα προπύργια της δημοκρατίας και την ελεύθερη φωνή του πολίτη σε κάθε νομό της Ελληνικής Περιφέρειας. 

Ο κ. Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Αμβροσίου ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η στήριξη του Περιφερειακού Τύπου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας κατά την περίοδο της πανδημίας, προβλήματα που ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα που δημιούργησε η δεκαετής οικονομική κρίση. 

Ο Γ.Γ. της Ε.Ι.Ε.Τ. συνομίλησε και με τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό εκπρόσωπο και νυν αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται των νέων του αρμοδιοτήτων και σχετίζονται με τις Περιφερειακές εφημερίδες, όπως η άμεση εξόφληση των υποχρεώσεων Δήμων και Περιφερειών προς τις εφημερίδες, νέο πλαίσιο δημοσιεύσεων των ΟΤΑ κ.α.

Ο κ. Πέτσας ζήτησε από τον κ. Αμβροσίου να του σταλεί σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα της Ε.Ι.Ε.Τ., ενώ είναι πολύ πιθανόν σύντομα να πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο πλευρών και τηλεδιάσκεψη όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Περιφερειακό Τύπο. 

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

        ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα