Τετάρτη, 24/04/2024 | 06:27

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών

498 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2021, 5:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ανακοινώσεις σωματείων 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών.

 Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε.Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Σιαφάκα Γιώργο, πρόεδρο του «σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών» και ΑΠΑΙΤΕΙ από την διοίκηση του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ.

Αγωνιζόμαστε  για μόνιμη σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους και για όλες. Αυτή η  δράση θα συνεχιστεί  με στόχο την ανασυγκρότηση του      εργατικού/συνδικαλιστικού  κινήματος κόντρα και ενάντια στην υποταγή και το συμβιβασμό.

   Η τρομοκρατία που απορρέει από την  κυβερνητική  πολιτική δεν  θα γονατίσει τη δράση των σωματείων .

    Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η δύναμη μας βρίσκεται στην αλληλεγγύη και στην ενότητα. Βρίσκεται στην ανασύνταξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος . 

    Γι αυτό το λόγο θα είμαστε αλληλέγγυοι σε όποια μορφή αγώνα και δράση προγραμματιστεί, ενάντια στην συγκεκριμένη απόλυση αλλά και σε κάθε άλλη απόλυση εργαζόμενου ή μάχιμου συνδικαλιστή.

Το ΔΣ

Πρέβεζα   2 Φλεβάρη 2021

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15
 

2/2/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας καταγγέλλει την παράνομη και άδικη απόλυση του προέδρου του «Σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών» Σιαφάκα Γιώργου από την διοίκηση   του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας». 

Η απόλυση του συναδέλφου, που έρχεται ως αποτέλεσμα της συνδικαλιστικής του δράσης υπέρ των εργαζομένων και της εναντίωσης του στις πρακτικές της διοίκησης του ΚΤΕΛ, μέσα στο γενικότερο κλίμα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, είναι παράνομη και καταχρηστική και καλούμε για την άμεση ανάκλησή της

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δήμου Πρέβεζας καταδικάζει κάθε προσπάθεια άδικης, παράνομης και καταχρηστικής φίμωσης των συνδικαλιστικών οργάνων των εργαζομένων και της εκδικητικής δίωξης των εκλεγμένων  μελών τους, εκφράζει δε την αλληλεγγύη του στον συνάδελφο και καλεί όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς να συνταχθούν στην υπόθεσή του.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Δελτίο τύπου του σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων

 

Να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου 

του «σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ  Πρεβέζης-οδηγών φορτηγών» 

 

Το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει την απόλυση του προέδρου  του σωματείου εργαζομένων σ. Σιαφάκα Γιώργου από τον «προμηθευτικό συνεταιρισμό  ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας». Βιώνουμε στον κλάδο μας  αντίστοιχη  κατάσταση με την απόλυση συναδέλφων μας από τον ΕΛΓΑ το τελευταίο διάστημα.  

Ως σωματείο έχουμε κοινή δράση με το «σωματείο εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών» για την κατοχύρωση και διεύρυνση των εργατικών δικαιωμάτων. Στον αγώνα για μόνιμη σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους και για όλες. Αυτή η  δράση θα συνεχιστεί  με στόχο την ανασυγκρότηση του εργατικού/συνδικαλιστικού  κινήματος κόντρα και ενάντια στην υποταγή και το συμβιβασμό.

Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι πιστεύουν ότι θα γονατίσουν τη δράση των σωματείων με τη τρομοκρατία και τον αέρα που τους δίνει η κυβερνητική  πολιτική.

Μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο  για να συνεχίσουμε τον αγώνα, μέσα  και έξω  από τους χώρους δουλειάς για τις σύγχρονες ανάγκες μας και όχι το κέρδος.

Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και ενέργεια για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου.

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ

Το ΔΣ 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα