Τρίτη, 19/03/2024 | 08:49

Πρέβεζα: Συνάντηση εργασίας του Στέργιου Γιαννάκη με αντιπροσωπεία της “Ανάπτυξης Τώρα”

540 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2021, 2:10 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνάντηση εργασίας είχαν το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης και αντιπροσωπεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” αποτελούμενη από τον επικεφαλής Γιώργο Νίτσα και τους δημοτικούς συμβούλους Τάσο Αμάραντο, Ιωσήφ Στύλο, Νίκο Λουφέκη και Γιώργο Ντόντη.

Ο κ. Γιαννάκης ενημέρωσε τον επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” για μία σειρά επαφών του με Υπουργούς και υψηλόβαθμους κυβερνητικούς παράγοντες για ζητήματα του Δήμου Πρέβεζας, όπως η διεκδίκηση ανέγερσης ενός νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα, η ενίσχυση του ΓΝ Πρέβεζας, η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων για το Δήμο, το ζήτημα του νέου Μουσικού Σχολείου, η εξέλιξη υποβολής προτάσεων από πλευράς δημοτικής αρχής για έργα υποδομών και η πολιτική στόχευση του Δήμου σε μία αναπτυξιακή κατεύθυνση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρχει στενότερη συνεργασία και διασύνδεση μεταξύ του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και του κυβερνητικού βουλευτή, σε θεσμικό επίπεδο, στο πλαίσιο καλύτερης ενημέρωσης και αποτελεσματικότερης διεκδίκησης στα κέντρα αποφάσεων προς το συμφέρον των δημοτών και της τοπικής κοινωνίας.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα συνεχίσει στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, να πραγματοποιεί συναντήσεις εργασίας με φορείς.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα