Πέμπτη, 18/04/2024 | 03:11

Λάντζα Πάργας για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

712 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2021, 7:44 μμ | 0 σχόλια

 

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ 

ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ 

 

Η ΛΑΝΤΖΑ Πάργας χαιρετίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σωματείου για την πραγματοποίηση αιτήσεων επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία της περιοχής.

Ένα κάλεσμα που έγινε μετά  από  πίεση της ΛΑΝΤΖΑ προσπερνώντας τα εμπόδια που έβαζε το προεδρείο του  ΔΣ του Εργατικού Κέντρου  Πρέβεζας αλλά και ο τοπικός αντιπρόσωπος  στην Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που  έκαναν το βήμα και γράφτηκαν στο σωματείο .

Η ενδυνάμωση του σωματείου γίνεται σε μια περίοδο που  δεχόμαστε συνεχή  πλήγματα από  την κυβέρνηση που μας καλεί να ζήσουμε με πενιχρά επιδόματα. Σε  μια περίοδο  που η ηγεσία της Ομοσπονδίας υπογράφει στα γρήγορα νέα διετή  σύμβαση  που  κατηγοριοποιεί και διασπά το κλάδο σε παλιούς και νέους ,  σε  εργαζόμενους που δουλεύουν σε μικρά και μεγάλα  ξενοδοχεία και σε εργαζόμενους που δουλεύουνε  σε  υψόμετρο πάνω και κάτω των 600 μέτρων!!! 

Κόπτονται για την ενότητα  ενώ μας διασπούν σε εργαζόμενους πολλών ταχυτήτων για να εξυπηρετήσουν κερδοφορία  των κυρίαρχων επιχειρηματιών ομίλων του κλάδου.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο  για να παλέψουμε για όλα όσα  μας ανήκουν σε μια ζωή που μας αξίζει.

Καλούμε το ΔΣ του σωματείου του  οποίου  η θητεία έχει λήξει και εκμεταλλεύεται τις απαράδεκτες πράξεις νομοθετικού  περιεχομένου της κυβέρνησης  λόγω covid, να καλέσει γενική συνέλευση  με θέμα την προετοιμασία  και οργάνωση του σωματείου μπροστά  στη νέα τουριστική σεζόν,  τη νέα συλλογική σύμβαση εργασίας που υπογράφτηκε για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους ,  τη  σύμβαση στον επισιτισμό  και τον ορισμό ημερομηνίας για τις εκλογές στο σωματείο.

ΛΑΝΤΖΑ Πάργας

αγωνιστική κίνηση εργαζομένων στο τουρισμό-επισιτισμό

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα