Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:54

Πρέβεζα: Αλαλούμ με τη χρήση τάφων-Οργή & αγανάκτηση κατά του Γεωργάκου

620 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/12/2020, 12:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

Προσπάθησε η δημοτική αρχή του Γεωργάκου, η οποία συνεχίζει να προκαλεί οργή και αγανάκτηση σε μια σειρά από ζητήματα στη συντριπτικότατη πλειοψηφία των δημοτών Πρέβεζας, να μαζέψει το θέμα με τη χρήση τάφων και έδωσε στη δημοσιότητα και ανακοίνωση με φωτογραφία του Γεωργάκου να… καμαρώνει.

Έστειλε και ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:

Απλοποίηση της διαδικασίας για την υποχρέωση δήλωσης των δικαιωμάτων δικαιούχων οικογενειακών τάφων στο Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας. 

 

Ο Δήμος Πρέβεζας με την από 9-12-2020 ειδοποίηση, ενημέρωσε τους δικαιούχους οικογενειακών τάφων στο Δημοτικό κοιμητήριο Πρέβεζας για την υποχρέωση δήλωσης του δικαιώματός τους επί αυτών.

Στόχος είναι μετά  την ψηφιακή αποτύπωση του κοιμητηρίου  που για πρώτη φορά  πραγματοποιήθηκε στο Δήμο και προέκυψε μεγάλος αριθμός  εγκαταλελειμμένων  τάφων , να   διαμορφωθεί μια  επικαιροποιημένη εικόνα της  υφιστάμενης κατάστασης που θα διευκολύνει τη λειτουργία του συγκεκριμένου χώρου. 

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για μια τέτοια διαδικασία  είναι συγκεκριμένα  ωστόσο ο Δήμος Πρέβεζας κατανοώντας ότι υπάρχει δυσκολία εύρεσης στο σύνολό τους ενημερώνει ότι θα γίνονται δεκτές και οι δηλώσεις που θα συνοδεύονται από αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών του ενταφιασμένου. 

Για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο επικοινωνίας  2682025200 (αρμόδιος υπάλληλος Δημ.Ντόντορος) και στο  email kimitirioprevezas@gmail.com

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

“Συμπληρωματικά, και έπειτα από το ζωηρό ενδιαφέρον των δημοτών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ,προχωρούμε στην απλοποίηση της  .

Επίσης για να διευκολύνουμε τους ετεροδημότες μας  δίνουμε την δυνατότητα σε περίπτωση πολλών δικαιούχων να υποβληθεί μία δήλωση από ένα δικαιούχο στην οποία θα αναφέρονται και οι άλλοι συνδικαιούχοι, συνοδευόμενη από αντίγραφο των ταυτοτήτων τους. Τέλος, σε περίπτωση κατάθεσης δήλωσης μέσω τρίτου, αυτός θα πρέπει να φέρει και εξουσιοδότηση από τον ενδιαφερόμενο.

Το αρμόδιο γραφείο  βρίσκεται στην διάθεση των δημοτών μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση”.

Πως έχει όμως πραγματικά η κατάσταση;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου συμπολίτης μας προσπαθεί επί 3 φορές να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο υπάλληλο, αλλά μάταια. Παίρνει την πρώτη φορά αφήνει τα στοιχεία του για να του τηλεφωνήσουν, αλλά… δεν! Τηλεφώνησε άλλες δύο φορές. Τη μία δεν βρήκε τον υπάλληλο γιατί ήταν απασχολημένος και τη δεύτερη του… έκλεισαν το τηλέφωνο!

Φυσικά και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο υπάλληλος του δήμου Πρέβεζας, η ευθύνη της οπισθοδρόμισης του Δήμου Πρέβεζας, ανήκει κυρίαρχα στον Νίκο Γεωργάκο!

Ο άνθρωπος που εξελέγη δήμαρχος Πρέβεζας με ποσοστό 23% την πρώτη Κυριακή και με τη μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών μπορεί να είναι τυχερός γιατί η δημοτική αρχή Μπαίλη του άφησε μια σειρά από ώριμες μελέτες και ώριμα έργα τα οποία θα εκτελέσει αλλά είναι πασιφανές δεν είναι δικά του, όμως ο ίδιος είναι πολιτικά Ελλιπέστατος!

Για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως η χρήση των τάφων στο κοιμητήριο Πρέβεζας, προσπάθησε να τα μαζέψει με τη διαδικασία, αλλά αυτό που καταφέρνει είναι μία τρύπα στο νερό!

Όλοι οι Πρεβεζάνοι στο κοιμητήριο Πρέβεζας έχουμε δικούς μας ανθρώπους, θα καταφέρουμε όλοι να ανταποκριθούμε σε σφικτές ημερομηνίες που βάζει ο Γεωργάκος και με έναν μόνο υπάλληλο για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα; Είναι φύση αδύνατον! Απαιτείται μια διαδικασία τουλάχιστον τριμήνου και  3 υπάλληλοι του δήμου να ασχοληθούν με το θέμα για να προχωρήσει η διαδικασία.

Διαμαρτύρονται οι δημότες για την κατάσταση αυτή, μάλιστα θέλουν να προχωρήσουν τη διαδικασία γοργά κάτι που ασφαλώς δεν συμβαίνει κι αυτό το αλαλούμ προκαλεί μεγαλύτερη οργή και αγανάκτηση στους δημότες Πρέβεζας. Είναι επίτευγμα πάντως το ότι ο Γεωργάκος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε με την πολιτική του οκνηρία και την πολιτική του ανεπάρκεια, να εξοργίσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν θυμόμαστε στα χρονικλά του δήμου Πρέβεζας, παρόμοια περίπτωση,..

Ο Γεωργάκος ως ο χειρότερος δήμαρχος όλων των εποχών στο δήμο Πρέβεζας, με τη χειρότερη δημοτική αρχή που έχει αναλάβει ποτέ τη διοίκηση του δήμου, θα φύγει από τον δήμο Πρέβεζας θα τον διώξουν οι δημότες δια της ψήφου τους , υπάρχει όμως φόβος  για την… καταστροφή που θα αφήσει φεύγοντας! Αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα