Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:10

Δήμος Πάργας: Σε άλλο πλανήτη ο Ζαχαριάς;-Εν μέσω Πανδημίας σύσκεψη για τα Κ.Υ

1090 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2020, 3:07 μμ | 0 σχόλια

 

Και οι φθηνές επικοινωνιακές πολιτικές και στρατηγικές, έχουν τα όριά τους. Όρια που τείνει να ξεπεράσει ο νυν δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς, ο οποίος αρέσκεται σε φθηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα. Προφανώς ο κ. Ζαχαριάς είναι εκτός τόπου, χρόνου εποχής, σαν να ζει σε άλλο πλανήτη. Όλος ο πλανήτης πλήττεται από το ισχυρό δεύτερο κύμα πανδημίας του κορονοϊού, στη χώρα μας γίνεται λόγος για κρίσιμο δεκαήμερο και ο ίδιος επιλέγει να κάνει  σύσκεψη.

Συγκεκριμένα συγκάλεσε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου σύσκεψη για τα κέντρα υγείας του δήμου Πάργας . Πρόκειται για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας και αναβληθέν θέμα, που είχε ως εξής:  “Συζήτηση και ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τη στελέχωση και τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του Δήμου μας και καθορισμός δράσεων και ενεργειών για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας». 

Κι ενώ στο ΕΣΥ γίνονται υπερπροσπάθειες από ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό και δίνεται έμφαση εκεί που υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες και γίνεται μεταφορά από περιοχή σε περιοχή, ο κ. Ζαχαριάς αν δεν το έκανε για κομματικούς ή φθηνούς επικοινωνιακούς λόγους, είναι δύσκολο να πείσει τους πολίτες για ποιούς άλλους λόγους το έκανε.

Διότι αναφορικά με το Κέντρο υγείας Καναλακίου, έχει 4 γιατρούς σήμερα, δεν κάνουμε λάθος και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν την περίοδο που ο κ. Ζαχαριάς ήταν στην αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας. Δεν είδαμε όμως τότε τον κ. Ζαχαριά, να δείξει την ίδια σπουδή  για να στελεχωθεί το κέντρο υγείας Καναλακίου. Για κομματικούς λόγους δεν το έπραξε τότε; Επειδή ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;

Σε κάθε περίπτωση αυτό που φαίνεται σε ολόκληρη τη χώρα, είναι ότι το ΕΣΥ προσαρμόζεται στα μέτρα αντιμετώπισης κορονοϊού στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο.

Η πρωτοβουλία του Ζαχαριά, να συγκαλέσει συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου- σύσκεψη φορέων για το κέντρα υγείας του Δήμου  Πάργας, την πιο κρίσιμη περίοδο του δεύτερου ισχυρότατου κύματος πανδημίας του κορονοϊού, γεννά πολλά ερωτηματικά και είναι εντελώς άστοχη!

Ερώτηση σ’ αυτή την ιδέα που είχε ο κ Ζαχαριάς για συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου-σύσκεψη, πόσοι υπηρεσιακοί παράγοντες ανταποκρίθηκαν;

Αυτοί που του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, δεν το έπραξαν γιατί τον αγνοούν, αλλά  επειδή είναι εντελώς άκυρη η χρονική στιγμή που το επέλεξε!

Εν κατακλείδι επαναλαμβάνουμε ότι οι φθηνές επικοινωνιακές πολιτικές και στρατηγικές, έχουν τα όριά τους!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα