Παρασκευή, 26/04/2024 | 20:26

Αύξηση 50% στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για ενίσχυση μικρών & Πολύ μικρών Επιχειρήσεων

558 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2020, 3:29 μμ | 0 σχόλια

 

Αυξάνεται κατά 50% ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου για την ενίσχυση Μικρών – Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, για την τροποποίηση της πρόσκλησης «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid–19 στην Περιφέρεια Ηπείρου», που προβλέπει αύξηση της συνολικής δημόσιας δαπάνης της πρόσκλησης σε 45 εκ. ευρώ από 30 εκ. ευρώ με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 4η Δεκεμβρίου 2020.
  Υπενθυμίζεται ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας απέστειλε επιστολή με αρ.πρωτ.1328/10-11-2020  στον Πρωθυπουργό, στους Αρμόδιους Υπουργούς και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου που ζητούσε την επιβεβλημένη ενδυνάμωση του συγκεκριμένου προγράμματος, με την επιπλέον χρηματοδότηση από διαθέσιμους πόρους προκειμένου τις ένταξης περισσοτέρων ωφελούμενων επιχειρήσεων.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας με συναίσθηση ευθύνης και στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου ως αμφίδρομου συμβουλευτικού οργάνου μεταξύ των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης θα  συνεχίζει να καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες με εισηγήσεις του προς την πολιτεία, για τη λήψη μέτρων στήριξης και διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων μελών μας. 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα