Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:05

Υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας με στόχο τα μηδενικά απόβλητα

629 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/09/2020, 3:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

Υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας με στόχο τα μηδενικά απόβλητα

  Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις  επιχειρήσεις καφεστίασης για το πρόγραμμα ZeroWasteFutureHoReCa που είναι  χωρίς οικονομικό κόστος για τις μικρές επιχειρήσεις HoReCa. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Coca-Cola στην Ελλάδα, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης (www.ecorec.gr), με στόχο οι μικρές επιχειρήσεις του κλάδου HoReCa να αποκτήσουν προοπτική μηδενικών απορριμμάτων.

Το πρόγραμμα ZeroWasteFutureHoReCa πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πλατφόρμας ZeroWasteFuture, με όραμα μία Ελλάδα Χωρίς Απορρίμματα, και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (TheCoca-ColaFoundation).

Σήμερα, το ZeroWasteFuture τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος FutureLoading, που πραγματοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με άλλες εταιρίες, ιδρύματα και οργανισμούς, με στόχο να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση των μικρών επιχειρήσεων HoReCa στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, μέσα από την παροχή των απαραίτητων πιστοποιήσεων για την ασφαλή τους λειτουργία, αλλά και δωρεάν εκπαίδευσης στα στελέχη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλούμε απευθυνθείτε στην  κυρία Κατερίνα Πελεκάση  τηλέφωνο επικοινωνίας   697 4049 363,  email: kpelekasi@ecorec.gr και στον σύνδεσμο:
 Future Loading_Πρωτοβουλια στηριξης μικρων επιχειρησεων HoReCa.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα