Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:02

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

638 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/08/2020, 2:00 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με αφορμή την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οφείλουμε να συγχαρούμε όλες και όλους τους επιτυχόντες και ιδιαίτερα όσες και όσους προέρχονται από τον Δήμο μας, που για μία ακόμη χρονιά, και παρά τις πρωτόγνωρες υγειονομικές και κοινωνικές συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, διατήρησε πολύ ψηλά τον πήχη των επιτυχιών. Τους ευχόμαστε μία δημιουργική πορεία στο νέο επίπεδο εκπαίδευσης το οποίο αποτελεί τον πρώτο σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους. Η μεθοδικότητα που επέδειξαν στο διάβασμα, η εργατικότητα και ο ζήλος, μας κάνουν όλους υπερήφανους.

 

Τους γονείς και κηδεμόνες τους που με αγωνία και θυσίες στάθηκαν στο πλευρό τους στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που με την κατάλληλη διδασκαλία συνέδραμαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας των μαθητών.

 

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή ας γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να διεκδικήσουν με θέληση, πίστη και αποφασιστικότητα.

 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι: Η νέα γενιά η οποία αποτελεί το μέλλον και την ελπίδα αυτού του τόπου, αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορεί να κατακτήσει πολύ υψηλές κορυφές. Η Πολιτεία έχει χρέος ν’ αναλάβει συγκεκριμένες καινοτόμες πρωτοβουλίες και να στηρίξει έμπρακτα στην πραγμάτωση των ονείρων των νέων μας. Ως δημοτική αρχή θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό τους καθώς θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη διαμόρφωσης κατάλληλων συνθηκών που θα βοηθήσουν τους νέους μας να μείνουν και να προκόψουν στη χώρα και τον τόπο μας. Φτάνει πια η ‘αιμορραγία’ προς το εξωτερικό. Οι οικογένειες των μαθητών, η τοπική κοινωνία και η χώρα μας έχουν ανάγκη την παραμονή και ανέλιξη των νέων. 

 

Καλή πρόοδο & καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα