Πέμπτη, 25/04/2024 | 21:05

Πρέβεζα: Στο 2020 είμαστε κι όμως χωρίς νερό το Κανάλι, κάποιες ώρες της ημέρας

545 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/08/2020, 12:36 μμ | 0 σχόλια

 

 

Όταν βρισκόμαστε στο έτος 2020 και δεν μπορεί στην περιοχή του δήμου Πρέβεζας, ούτε τα βασικά, ούτε τα στοιχειώδη, ούτε τα αυτονόητα, να παρέχονται, τότε ασφαλώς δεν μπορούμε να μιλάμε με σοβαρότητα για… τουρισμό.

Ο τουρισμός και η κινητικότητα που παρατηρήθηκε και παρατηρείται στον ευρύτερο δήμο Πρέβεζας την φετινή καλοκαιρινή περίοδο , είναι προϊόν, είναι α;ποτέλεσμα, όλων αυτών των προσπαθειών της Περιφέρειας Ηπείρου και του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου, στον τομέα της τουριστικής προβολής, με παρουσία σε εκθέσεις της χώρας και του εξωτερικού, με συνεργασίες, με φιλοξενίες κ.ο.κ. .

Σημαντικό ρόλο έχουν διαδραματίσει στον τομέα της τουριστικής προβολής και οι Ενώσεις Ξενοδόχων, όπως και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Από εκεί και πέρα, το … χάος, ένα απόλυτο τίποτα!

Το Κανάλι που αποτελεί ένα τουριστικό χωριό που έχει προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης, μέσα στο κατακαλόκαιρο στερείται αυτό που μοιάζει αυτονόητο αγαθό, το νερό! Πολίτες του Καναλίου μας επισημαίνουν ότι εδώ και αρκετές μέρες, κάποιες ώρες της ημέρας, νερό… γιοκ!

Προσέξτε, στο 2020 είμαστε!

Τριτοκοσμικές καταστάσεις που πληγώνουν τον τουρισμό μας, εκνευρίζουν και απογοητεύουν τους επισκέπτες μας και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την περιοχή μας στον τομέα του τουρισμού.

Είναι κρίμα πραγματικά, είναι λυπηρό, είναι θλιβερό!

Τσίπα ντροπής δεν έχουν ορισμένοι;

Το νερό -νεράκι το καλοκαίρι του 2020; Πόσο ανίκανοι πια;

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα