Σάββατο, 20/04/2024 | 14:10

Τροχαία ατυχήματα στην Οδό Σπηλιάδου Πρέβεζας. Τι πρέπει να γίνει;

995 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/07/2020, 5:25 μμ | 1 σχόλιο

 

 

 

Δείτε τη φωτογραφία. Αυτή είναι η παραλιακή Οδός Σπηλιάδου στην Πρέβεζα. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν γίνει 30 τουλάχιστον ατυχήματα, τα πιό πολλά με μηχανάκια που περνάνε με 80-100 Km/h. Ενα εξ αυτών ήταν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ (Φοιτήτρια ΤΕΙ). Χθες μηχανακι Ντελιβερι παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τον 96χρονο συνταξιούχο γιατρό Δημήτριο Κυπριωτέλη. Κάταγμα Κνήμης και Τραύματα Κεφαλής. Χειρουργήθηκε. Αρκετοί γράφουν αερολογίες,και ευχολόγια στο Facebook. Προτάσεις ΜΗΔΕΝ. H ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Αμέσως φανάρια και διαγραμμισμένη διάβαση πεζών, όπως στη φωτογραφία, τουλάχιστον σε δύο σημεία της οδού. ΤΕΛΟΣ. Εκαστος στό είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.
 Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας
Στην πρόταση του κ. Γκούβα προσθέτουμε ότι πρέπει να μπουν σαμαράκια σε διάφορα σημεία της οδού και ειδικά τα σημεία προς το τέλος που είναι το ύψος του κτιρίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας και προς τέλος που είναι το ύψος του παραλιακού πάρκινγκ, αλλά και προς τη στροφή που είναι το παλιό οίκημα της Λέσχης αξιωματικών!

 

1 σχόλιο για “Τροχαία ατυχήματα στην Οδό Σπηλιάδου Πρέβεζας. Τι πρέπει να γίνει;”

  1. Ο/Η Πανος λέει:

    Και ποιος μου λέει εμένα ότι αυτός που μέχρι τώρα περνάει με 100 από εκεί θα σταματήσει στο κόκκινο???
    Η λύση είναι μία… ανελέητο γράψιμο για όλες τις παραβασεις του ΚΟΚ.
    Διπλό παρκάρισμα,κράνη,ζώνες,κίνηση σε πεζόδρομους,όρια ταχύτητας και παραβίαση σημάτων όπου και να σταθείς τα βλέπεις μπροστά σου 1000φορες..
    Ανελέητο γράψιμο μονοε πρόστιμο νιώθει ο Έλληνας..

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα