Τρίτη, 19/03/2024 | 09:34

Κώστας Ανατολιωτάκης : Η Πρέβεζα πάντα σέβονταν τον Έλληνα επισκέπτη -“Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας”

630 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2020, 7:01 μμ | 0 σχόλια

 

Η Πρέβεζα πάντα σεβόταν τον Έλληνα επισκέπτη -Τηρούμε με ευλάβεια το υγειονομικά πρωτόκολλα”
“Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας”
Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Κώστας Ανατολιωτάκης στο πανελλαδικής εμβέλειας Θέμα Radio 104,6 στην εκπομπή “Επιλέγουμε Ελλάδα” και τον κ. Γιάννη Αντύπα για την Πρέβεζα και τον τουρισμό.
Ο κ Ανατολιωτάκης τόνισε μεταξύ άλλων : “Η Πρέβεζα τώρα που ξεκινά η τουριστική σαιζόν έχει πληρότητα 30 % με 40%, βέβαια ευελπιστούμε ότι θα φτάσουμε στο 50% και θα το ξεπεράσουμε. Κι αυτό δεν το λέω τυχαία. Αυτό το λέω διότι η Πρέβεζα πάντα σέβονταν τον Έλληνα επισκέπτη. Πάντα η επιλογή της Πρέβεζας ήταν ο Έλληνας επισκέπτης και ο μεμονωμένος ξένος επισκέπτης. Δεν είμασταν δηλαδή του ξένου μαζικού τουρισμού. Ήταν επιλογή μας και φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Γιατί τα ξενοδοχεία μας είναι οικογενειακά με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα εστιατόρια πάλι στα ίδια επίπεδα. Το φαγητό μας είναι εξαιρετικό. Αν έχετε δοκιμάσει τα ψάρια και τις γαρίδες του Αμβρακικού, δεν νομίζω να έχετε φάει ξανά κάτι άλλο, τέτοιου επιπέδου. Η φιλοσοφία μας ήταν πάντα να υπολογίζουμε τον Έλληνα και τον μεμονωμένο ξένο, που είχε το σκάφος του και έρχονταν και έρχονταν ξανά. Είμαστα αυτής της λογικής, αυτής της φιλοσοφίας. Έχουν ανοίξει τα περισσότερα ξενοδοχεία και το επόμενο δεκαήμερο θα ανοίξουν περίπου όλα! Είμαστε εντάξει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα τηρούμε με ευλάβεια. Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει κάνει εκπαίδευση σε όλο το προσωπικό όλων των ξενοδοχείων και των εστιατορίων. Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε κόσμο! Έχουμε προσλάβει το 70% του προσωπικού, πιστεύω ότι το επόμενο δεκαήμερο μέχρι τον Αύγουστο, θα φτάσουμε στο 90,95,100%. Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου. Η Πρέβεζα είναι μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τη Λευκάδα και την Πάργα, είναι ένας εναλλακτικός προορισμός. Έχουμε την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία στην Ευρώπη και έχει βραβευτεί όσο η πιο ασφαλής για το 2020. Είναι το Μονολίθι. Είμαστε από τις λίγες περιοχές που έχουμε και παραλίες μέσα στην πόλη. Στις τιμές μας είμασταν πάντα προσιτοί, δεν ήμασταν ούτε Ρόδος, ούτε Κρήτη κ.α. Έχουμε λογικές έχουμε τίμιες τιμές. Έχουμε αρχαιλογικούς χώρους, την αρχαία Νικόπολη στην Πρέβεζα, έχουμε τον Αμβρακικό κόλπο, έχουμε τον Αχέροντα ποταμό. Έχουμε το Νεκρομαντείο. Μπορούμε να πάμε μια ημερήσια στην Πάργα ή την Λευκάδα και να γυρίσουμε στην ηρεμία της Πρέβεζας. “

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα