Τρίτη, 19/03/2024 | 12:09

Δήμος Πάργας : Πρόσκληση προσφοράς υπηρεσιών για ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα

655 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2020, 7:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αφορά ιδιαίτερα την οδική ασφάλεια στην περιοχή επιχειρεί να επιλύσει ο Δήμος Πάργας. Με ανακοίνωση του ζητά την κατάθεση προσφορών έως την Παρασκευή 10/7/2020, ώστε να αναδείξει ανάδοχο που θα συλλέγει και θα φιλοξενεί τα ανεπιτήρητα παραγωγικά  ζώα σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία, ώστε να απομακρύνονται από τον δημόσιο χώρο και ιδιαίτερα από το οδικό δίκτυο. Στόχος του Δήμου Πάργας είναι να βάλει τέλος στην ασυδοσία που επικρατεί εδώ και χρόνια, εφαρμόζοντας τον νόμο και προστατεύοντας την υγεία των πολιτών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο  Δήμος Πάργας προτίθεται  να προβεί στην απευθείας ανάθεση εργασίας « περισυλλογή, μεταφορά ,φύλαξη, διατροφή και διατήρηση βοοειδών» ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων  των δημοτικών ενοτήτων Δήμου Πάργας προκειμένου να αντιμετωπιστεί και επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα των ανεπιτήρητων βοοειδών ελευθέρας βοσκής .

        Η διαδικασία σύναψης σύμβασης θα γίνει με απευθείας ανάθεση Δημάρχου με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τα παραπάνω σχετικά.

Ο ανάδοχος θα λαμβάνει  το ποσό των 150,00 € για κάθε μετάβαση στα όρια του Δήμου προκειμένου να προβεί στην συλλογή και μεταφορά των ανεπιτήρητων ζώων από τα δημοτικά διαμερίσματα στις εγκαταστάσεις του  και το ποσό των 20,00 € ημερησίως για κάθε ζώο για  χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών που θα αφορά τον σταυλισμό και την εκτροφή.

Μετά την παρέλευση των δέκα (10) ημερών που προβλέπονται σύμφωνα με την νομοθεσία και εφόσον δεν εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης των ανεπιτήρητων ζώων ,τα ζώα θα οδηγούνται προς σφαγή και η κατανομή τους θα γίνεται ως εξής: 70% της αξίας θα λαμβάνει ο Δήμος και 30% θα λαμβάνει ο ανάδοχος.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλλουν την προσφορά τους , σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ μέχρι και την 10/07/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00

Η αποσφράγιση θα γίνει την  13/07/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 π.μ στο Δημαρχιακό Κατάστημα στο Καναλλάκι.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα