Παρασκευή, 29/03/2024 | 08:38

Σε λειτουργία τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας με τη λήψη μέτρων ασφάλειας & προσωπικής υγιεινής

509 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2020, 1:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σε λειτουργία και πάλι από τη Δευτέρα 1-6-2020 τα ΚΔΑΠ του Δήμου Πρέβεζας με τη λήψη αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής.

 

Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, που επιβλήθηκαν κατά την πρώτη φάση της πανδημίας με σκοπό την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας επαναλειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 1/6/2020 τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Πρέβεζας, λαμβανομένων υπόψιν των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής που προτείνει ο ΕΟΔΥ για τους κλειστούς χώρους.
Για τη σωστή και ασφαλή επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ είναι αναγκαίο να τηρούνται τα παρακάτω μέτρα:
1.Δεν επιτρέπεται η προσέλευση των παιδιών που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές.
2.Ως προς την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών από τη Δομή συστήνεται να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να περιορίζονται οι επαφές μεταξύ παιδιών-γονέων-προσωπικού.

Καλούνται οι γονείς, κηδεμόνες των παιδιών να συμπληρώσουν υπεύθυνες δηλώσεις σε εφαρμογή των παραπάνω μέτρων. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα υποβάλλονται στο ΚΔΑΠ Πρέβεζας και ΚΔΑΠ Σινώπης ηλεκτρονικά στα e-mail: kdapprevezas@gmail.com, kdapsinopi@gmail.com αντίστοιχα.

 

Από το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα