Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:11

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

853 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2020, 8:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/6 η προγραμματισμένη κινητοποίηση έξω από τα LIDL,μια κοινή πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας με τη συμμετοχή και άλλων ταξικών σωματείων και φορέων,ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Τα μέλη των Σωματείων κάλεσαν τους εργαζόμενους να μη συμβιβαστούν με αυτή τη κατάσταση,να δυναμώσουν την οργάνωση και τις διεκδικήσεις τους,να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία,να παλέψουν για εργασιακά δικαιώματα,για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς,για ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο,για τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας.

Παράλληλα κάλεσαν όσους καταναλωτές προσήλθαν να μη στηρίζουν  με το να ψωνίζουν τις Κυριακές τις μεγάλες αλυσίδες των super market,τους επιχειρηματικούς ομίλους,καθώς η μεγαλοεργοδοσία αξιοποιεί αυτή τη στάση των καταναλωτών για να εντατικοποιεί την εργασία και να εντείνει την εκμετάλλευση σε βάρος των εργαζομένων.

Η υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας είναι ανοιχτό μέτωπο πάλης για όλους τους εργαζόμενους,δε θα τη χαρίσουμε στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα