Τρίτη, 19/03/2024 | 05:55

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Σλοβακίας στο Δήμο Πρέβεζας

476 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/06/2020, 3:10 μμ | 0 σχόλια

 

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο επισκέφθηκε σήμερα η Πρέσβειρα  της Σλοβακίας  στην Ελλάδα κ. Iveta Hricová.(Ιβέτα Χρίτσοβα). 

Την κ.Hricová   υποδέχτηκαν  ο κ. Γεωργάκος και ο εντεταλμένος  σύμβουλος τουρισμού του Δήμου  κ. Λεωνίδας Αργυρός  ενώ στη  συνάντηση  που ακολούθησε  σε θερμό κλίμα ,  συζητήθηκαν  θέματα  εμπορικών και τουριστικών συνεργασιών. 

Ο κ.  Γεωργάκος  επεσήμανε τους δεσμούς που παραδοσιακά δένουν τις δύο χώρες  από το 1986  χρονιά όπου ο   Δήμος Πρέβεζας αδελφοποιήθηκε με την πόλη  Σπίσκα Νόβα Βες της Σλοβακίας,  ενημερώνοντας την  Πρέσβειρα   για την πρόσφατη διπλή διάκριση της Πρέβεζας  ως 1η ασφαλέστερη παραλία και 5ο ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη από το EUROPEAN BEST DESTINATION .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας μάλιστα  απεύθυνε επίσημη πρόσκληση προς την κ . Iveta Hricova  να επισκεφθεί την περιοχή μας , ευελπιστώντας   οι  ασφαλείς και πανέμορφες παραλίες  της να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες από τη Σλοβακία οι οποίοι  έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν οδικώς μέσω σε λίγες ώρες και να απολαύσουν τον ήλιο,  τη θάλασσα , τον πολιτισμό και τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές .

Η  κ. Hricová ευχαρίστησε θερμά  τον κ. Γεωργάκο για την υποδοχή  και τον συνεχάρη για τις διακρίσεις που κατάφερε να πάρει η Πρέβεζα σε μια τόσο δύσκολη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού  , συγκυρία.

Δεσμεύτηκε δε  ότι θα  συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην προβολή   της Πρέβεζας στην Σλοβακία ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν η συνεργασία να έχει συνέχεια και να  διευρυνθεί και σε άλλους τομείς. 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα