Σάββατο, 20/04/2024 | 05:35

Έρμαιο Κλεφτών η Πρέβεζα: Έχουν κλαπεί μηχανάκια, ποδήλατα, μέχρι και καθρέπτες από ΙΧ

932 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/06/2020, 3:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μετά την ανάρτησή μας αναφορικά με την κλοπή όλων των ποδηλάτων πολυκατοικίας στην Πρέβεζας, μέσα σε μία νύχτα, έφταναν μία-μία οι πληροφορίες για κλοπές κι άλλων ποδηλάτων, αλλά και για κλοπές δικύκλων, μηχανάκια που έχουν κλαπεί, μέχρι και καθρέφτες από αυτοκίνητα και ότι άλλο βάζει ο νους.

Μέχρι και Μετανάστης Πακιστανικής καταγωγής διαμαρτυρήθηκε ότι με κόπο από τη δουλειά του αγόρασε ποδήλατο και με το ποδήλατο πήγαινε για δουλειά και του το έκλεψαν!

Άρα δε μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να αποτελεί σύμπτωση. Το ένα με το άλλο τα περιστατικά συμπληρώνουν μια θλιβερή πραγματικότητα στην πόλη της Πρέβεζας!

Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει αν δεν έχει ήδη ξεφύγει και προς αυτή την κατεύθυνση διαμαρτυρόμαστε προς την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας και όλους τους πολιτικούς παράγοντες της Πρέβεζας να πράξουν τα δέοντα, ώστε η Πρέβεζα να αποκτήσει ασφάλεια και να μην είναι στο έλεος κλεφτών και  Διαρρηκτών!

Γιατί αποτυπώνοντας τη σημερινή κατάσταση στην πόλη της Πρέβεζας,  οι πολίτες της μοιάζουν με  έρμαιο στις διαθέσεις αλλά και τις πράξεις κλεφτών.

Πόσα μηχανάκια έχουν κλαπεί τα τελευταία 2 χρόνια; (Δε σας πάμε μακριά). Πόσα ποδήλατα; Πόσα Μηχανάκια, πόσα ποδήλατα και πόσα υλικά αυτοκινήτων έχουν κλαπεί τους τελευταίους μήνες;

Θέλουμε η Πρέβεζα να είναι ασφαλής και την ασφάλεια αυτή να την νιώθουν οι πολίτες της . Τη δεδομένη χρονική στιγμή με όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν και το τελευταίο διάστημα, οι πολίτες της Πρέβεζας κάθε άλλο παρά ασφαλείς αισθάνονται, περισσότερο διακατέχονται από αισθήματα ανασφάλειας.

Δεν πάει άλλο, πρέπει άρδην και τάχυστα, να εκλείψουν αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα και όχι μόνο. Να βρεθούν οι δράστες των κλοπών δικύκλων, ποδηλάτων, αυτοκινήτων κλπ.

Είναι ανήκουστο να συμβαίνουν όλα αυτά και οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να περιορίζονται στο ρόλο των “Μοιραίων” του Βάρναλη.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους από την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας μέχρι όλους τους πολιτικούς  παράγοντες της Πρέβεζας!!! Να πάψει η Πρέβεζα άμεσα να είναι έρμαιο κλεφτών, να βρεθούν οι δράστες και να επιστραφούν τα κλοπιμαία στους ιδιοκτήτες τους!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα