Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:07

Η τραγική περιγραφή της μητέρας που είδε τον 16χρονο γιο της να πνίγεται – “Του έλεγα βγες έξω έχεις φάει”

559 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2020, 4:18 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η αγάπη του για το υγρό στοιχείο, του στοίχισε τη ζωή. Ο 16χρονος πέθανε μετά από μια βουτιά στην πισίνα φιλικού σπιτιού.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην Αίγινα.

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” για τις τραγικές στιγμές…

“Ήμασταν όλοι. Και είδαν και τα αδέρφια του να πνίγεται. Πήραμε τη σκάλα, πήγε η νοικοκυρά μπήκε μέσα, όλοι οι φίλοι μας, γιατί είναι φίλοι μας εκεί που ήταν. Πήγαν ήρθαν κάτι παλικάρια και το έβγαλαν. Κοιμόταν το μωρό μου και του έκανα φιλί ζωής να το φέρω στη ζωή μου”.

https://www.youtube.com/watch?v=sdwKZNn364M&feature=emb_title

Η μητέρα του άτυχου ανήλικου, λέει ότι το παιδί ήθελε πολύ να κολυμπήσει στην πισίνα, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του δεν το άφηνε…

“Είχε μαράζι να πάει στην πισίνα. Μαμά πες στον μπαμπά… Όχι αγόρι μου, ό,τι σου λέει ο μπαμπάς θα κάνεις, εγώ δε μπορώ να σου πω κάτι. Λέει εγώ θέλω μπάνιο. Όχι του λέω, αφού το είπε ο μπαμπάς δε θα κάνεις και όμως πήγε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 16χρονος έφαγε το μεσημεριανό του και αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα.

“Και μπαίνω μέσα και του λέω βγες έξω αγόρι μου. Γιατί μαμά, μου λέει. Έχεις φάει αγόρι μου, βγες έξω σε παρακαλώ… Για ένα τέταρτο που έφυγε ο πατέρας του έγινε το κακό, γιατί άμα ήταν ο πατέρας του δε θα τον είχε αφήσει…

Πηγή: Μαζί σου

φωτό: intime

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα