Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:09

European Best Destinations : Πρέβεζα ο ασφαλέστερος προορισμός στην Ευρώπη για το 2020

924 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2020, 4:25 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Ελλαδα και ειδικότερα την Πρέβεζα χαρακτηρίζει ως ασφαλέστερο τουριστικό προορισμό για το καλοκαίρι του 2020 ο ταξιδιωτικός οργανισμός European Best Destinations.

«Αν ψάχνετε για τον ασφαλέστερο προορισμό στην Ευρώπη , κάντε κράτηση για τις διακοπές σας στην Πρέβεζα» αναφέρει στο άρθρο του ο ταξιδιωτικός οργανισμός, ο οποίος κατατάσσει το Μονολίθι στην πρώτη θέση, των δέκα ασφαλέστερων ακτών της Ευρώπης.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τον οργανισμό είναι μια  από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί λιγότερο από τον Κορωνοϊο (έως και 50 φορές λιγότερο επηρεασμένη από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα). Η Ελλάδα έχει ήδη λάβει πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας για να εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες ασφαλείς διακοπές. Για παράδειγμα, τα φίλτρα κλιματισμού αλλάζονται μετά από κάθε διαμονή και μια απόσταση 4 μέτρων είναι υποχρεωτική μεταξύ κάθε ομπρέλας παραλίας.

«Η παραλία Μονολίθι, η κύρια παραλία της Πρέβεζας, έχει μήκος 22 χλμ (13 μίλια) και πλάτος έως 80 μέτρα. Αυτή η παραλία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, με τις εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα (+ 1.500.000m²) δεν θα χρειαστεί να παλέψετε για να πάρετε ένα ωραίο σημείο, να φτιάξετε την ομπρέλα σας και να περάσετε χαλαρωτικές μέρες στον ήλιο. Η παραλία Μονολίθι δεν είναι η μόνη στην Πρέβεζα, φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες.

Η Πρέβεζα είναι γεμάτη γοητεία και διατηρημένα μεγάλα θέρετρα.  Τα τουριστικά καταλύματα είναι σε ανθρώπινη κλίμακα (βίλες, διαμερίσματα, οικογενειακά ξενοδοχεία). Ακόμα και την υψηλή περίοδο και ακόμη και αν όλα τα καταλύματα ήταν 100% πλήρη, θα έχετε ακόμα δεκάδες τετραγωνικά μέτρα μόνο για εσάς σε μια από τις όμορφες παραλίες της Πρέβεζας.

Στην Πρέβεζα έχουν ληφθεί ήδη πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας σε καταλύματα, καταστήματα και εστιατόρια. Η Πρέβεζα είναι πιθανώς ο μοναδικός ηλιόλουστος προορισμός στην Ευρώπη με εξαιρετικά μεγάλες παραλίες , κοντά σε τρία νοσοκομεία και 10 λεπτά από το αεροδρόμιο. Ζήστε τις διακοπές σας στην Πρέβεζα με ασφάλεια και ελευθερία.

Γνωστή για την εξαιρετική της σχέση ποιότητας-τιμής, η Πρέβεζα είναι το αντίθετο St Tropez: οι χρεώσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ είναι προσιτές και αυτό το καλοκαίρι οι ξαπλώστρες είναι ακόμη δωρεάν (και καθαρίζονται μεταξύ κάθε ταξιδιώτη). Η Ελλάδα έχει επίσης μειώσει τους φόρους σε πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και πολλές υπηρεσίες για να σας κάνει να ξοδέψετε λιγότερα φέτος το καλοκαίρι» αναφέρει για την Πρέβεζα και το Μονολίθι, ο οργανισμός European Best Destinations

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα