Κυριακή, 16/06/2024 | 12:44

9 νέα οχήματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας – Παρουσία του Θανάση Καββαδά στον αγιασμό

626 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/05/2020, 5:46 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή Φανερωμένης από τον ηγούμενο αρχιμανδρίτη Πατέρα Νικηφόρο, για τα εννέα (9) νέα οχήματα που παρέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας. Ο αγιασμός έγινε παρουσία του Βουλευτή Ν.Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά. 

Στην τελετή παρέστησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Γαβρίλης, ο Διοικητής της Τροχαίας, κ. Επαμεινώνδας Κατωπόδης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ελλομένου, κ. Φίλιππος Σκληρός, ο Διοικητής του Α.Τ.Απολλωνίων, κ. Παναγιώτης Σάντας, και ο Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Μεγανησίου, κ. Γεώργιος Σοφούρης, και πολλά μέλη της Αστυνομίας.

Από τα 9 οχήματα, τα 7 είναι περιπολικά, το ένα ανακριτικό και ένα ακόμη με συμβατικές πινακίδες. Θα κατανεμηθούν και θα διατεθούν για την αστυνόμευση του συνόλου του νησιού, καθώς και του Μεγανησίου, το οποίο θα παραλάβει ένα όχημα. 

Ο Βουλευτής χαιρέτησε την εκδήλωση και μετά το πέρας του αγιασμού δήλωσε:

 «Σήμερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, εξοπλίστηκε με οχήματα, τα οποία εξασφαλίστηκαν με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, και που θα καταστήσουν το έργο της αστυνομίας στο νησί μας αποτελεσματικότερο αλλά και ασφαλέστερο. 

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί την Ελληνική Αστυνομία σύμμαχό της και θεματοφύλακα της δημοκρατίας, σέβεται και τιμά το έργο της και έχει στις πρώτες προτεραιότητες να συνδράμει και να διευκολύνει το έργο των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών με αυτοθυσία και υψηλή αίσθηση καθήκοντος. 

Εύχομαι ο Θεός να τους έχει πάντα καλά και δεσμεύομαι να είμαι πάντα στο πλευρό τους με όλες μου τις δυνάμεις.»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα