Τρίτη, 19/03/2024 | 07:12

Ραγδαίες εξελίξεις: Οι 3 γυναίκες που ανέκρινε η αστυνομία για την επίθεση με το βιτριόλι

673 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2020, 2:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στη 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αστυνομία εξέτασε ήδη τρεις ύποπτες από το περιβάλλον του θύματος.

Οι τρεις γυναίκες είναι όλες νεαρής ηλικίας και οι δυο προέρχονται από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου όμως δεν είναι συνάδελφοι της Ιωάννας. Η τρίτη γυναίκα προέρχεται από το στενό περιβάλλον του της 34χρονης χωρίς να δίνονται παραπάνω στοιχεία για την ταυτότητά της.

Η πορεία των ερευνών έδειξε ότι και οι τρεις γυναίκες είχαν άλλοθι την ημέρα και την ώρα της επίθεσης, με τη μία μάλιστα εξ αυτών να βρίσκεται στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι καμία δε βγαίνει εκτός των ερευνών ακόμα.

Όσο εξετάζεται το κίνητρο της επίθεσης και ερευνόνται ακόμα τα πιθανά αίτια, χωρίς να έχει ανοίξει ακόμα το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών του θύματος, κανένας δε μένει εκτός ερευνών. Ειδικότερα όσες γυναίκες ταιριάζουν στην περιγραφή της Ιωάννας.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα