Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:25

Πρέβεζα: Για το χαμόγελο της οικογένειας που είναι σε απόγνωση! οι τρόποι για να βοηθήσουμε!

742 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2020, 12:57 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Τρίτη 19 Μάη είχαμε αναρτήσει το παρακάτω θέμα:

Πρέβεζα: Κραυγή απόγνωσης ! Ζητούνται Φιλ-άνθρωποι για οικογένεια που υποφέρει!!!

Σε απόγνωση βρίσκεται  οικογένεια στην Πρέβεζα, με τα προβλήματα να την ταλανίζουν, σε σημείο μετά την μη καταβολή δύο οφειλών όπως ισχυρίζεται η μητέρα της οικογένειας, να της κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα.

Η οικογένεια βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση και ήρθε η μητέρα της οικογένειας στα γραφεία μας Κωνσταντινουπόλεως 21  και μας ζήτησε βοήθεια. Φανερά πικραμένη η γυναίκα μας είπε: «Έχουμε ένα ενοίκιο της κοπέλας αλλού, έχουμε εδώ, εγώ παίρνω 200 ευρώ με τη δουλειά που κάνω. Πως θα ζήσουμε;  Τώρα που μας έκοψαν το ρεύμα τι θα κάνουμε;»

Κραυγή αγωνίας της απελπισμένης γυναίκας και το μήνυμα για την οικογένεια που υποφέρει, είναι πρώτα προς τους φίλτατους φορείς, με κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί το ρεύμα σε συνεννόηση με τη ΔΕΗ και έπειτα σε Φιλάνθρωπους και κυρίως σε ανθρώπους.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς αυτή η στενάχωρη μας επηρεάζει και μας θλίβει όλους. Τα στοιχεία της μητέρας της οικογένειας, είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει!

Η φωτογραφία είναι αρχείου

Επειδή αναγνώστες-αναγνώστριες έδειξαν ενδιαφέρον, όσοι-όσες θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν κάποιο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό 448/518/14-38

και μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω κινητό 6946350065. Αυτοί είναι οι τρόποι για να βοηθήσουμε. Ζούμε μία ακόμη εποχή που η αλληλεγγύη είναι οδηγός όπως και η στήριξη στον συνάνθρωπό μας. Αξίζει, για το χαμόγελο της οικογένειας που είναι σε απόγνωση!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα