Σάββατο, 20/04/2024 | 18:08

Κώστας Ακρίβης αντιδήμαρχος Πρέβεζας: Σήμανση και μονοδρόμηση στο Μονολίθι

935 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2020, 8:11 μμ | 0 σχόλια

 

 

Θερινή τουριστική περίοδος και Covid -19 ήταν το θέμα συνεδρίασης της επιτροπής τουριστικής προβολής του δήμου Πρέβεζας  την Τρίτη 26 Μαίου όπου πραγματοποιήθηκε στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης και η συζήτηση κάποια στιγμή περιστράφηκε γύρω από την Ακτή του Μονολιθίου, μια ακτή γνωστή πλέον σε όλη την Ευρώπη, η μεγαλύτερη σε έκταση που δυστυχώς από… αμέλεια, δεν θα κυματίζει φέτος στην ακτή αυτή η γαλάζια σημαία του ΕΟΤ.

Από την πλευρά της η Έλλη Γκάνα έθεσε ζήτημα ασφάλειας της Ακτής του Μονολιθίου και κάποια άλλα ζητήματα αναφορικά με παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Παίρνοντας τον λόγο ο Δημοτικός υπάλληλος και ασχολούμενος επί 18 χρόνια με τέτοια ζητήματα, Γιώργος Αλυσανδράτος αναφέρθηκε στην κάλυψη των απαιτήσεων της ακτής από την πλευρά του δήμου. “Όταν έχουμε 15 θέσεις ναυαγοσωστών και ο δήμος κάνει το καλύτερο δυνατόν, όχι μόνο τώρα, αλλά και προηγουμένως, το πρώτο πράγμα λοιπόν είναι ο ναυαγοσώστης. Μετά είναι τα καταστήματα που παρέχουν και τις wc και το τηλέφωνο και φέτος θα έχουμε χημικές wc και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για τις ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα ΑΜΕΑ. Υπάρχει ένα πρόβλημα και το λέω εγώ που είμαι τόσα χρόνια εδώ, ότι το δημόσιο είναι έτσι διαμορφωμένο και φτιαγμένο που αντί να πας βήμα-βήμα φτάνεις στο… οχτώ και του χρόνου είσαι ξανά στο μηδέν. Αυτό είναι και το παράπονό μου το προσωπικό.” τόνισε με νόημα ο κ. Αλυσανδράτος.

Παρίνοντας το λόγο εκείνη τη στιγμή ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του δήμου Πρέβεζας Κωνσταντίνος Ακρίβης, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που θα γίνουν από πλευράς δήμου στην ακτή του Μονολιθίου.

Ο κ. Ακρίβης τόνισε μεταξύ άλλων θα τοποθετηθεί σήμανση και θα γίνει μονοδρόμηση στην Ακτή του μονολιθίου, προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με τον κ. Ακρίβη υπήρξαν δύο προτάσεις.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι φέτος θα υπάρχει μονοδρόμηση στην Ακτή του Μονολιθίου!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα