Παρασκευή, 29/03/2024 | 06:44

Δημήτρης Καραμανίδης : Τείνει να γράψει ιστορία ως πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

840 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/05/2020, 10:26 πμ | 0 σχόλια

 

 

Με τον σημερινό πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές προσεγγίσεις σε ζητήματα, αυτό δεν αλλάζει, δεν θα αλλάξει, όπως δεν θα αλλάξει και η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του. Παρά τις όποιες διαφορές. Παρακολούθησα τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Δευτέρα 11 Μάη 2020 και είδα και τις στιγμές της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Καραμανίδη και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη τώρα” Γιώργο Νίτσα. Υπάρχει στο ρεπορτάζ που κάναμε!

Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας: Δεν αλλάζει χρήση ο Βοτανικός Κήπος!

 

Άσχετα με το τι ειπώθηκε, είδα τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου να δίνει με ευκολία τον λόγο στον επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης-προσέξτε- παρότι ήταν βολές προς το προσωπό του. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Αυτή είναι η Δημοκρατία, επίσης πολύ θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι αναφέρθηκε με ευμενή σχόλια για την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό του Ιωσήφ Στύλλου παρότι ανήκει σε αντίπαλη παράταξη!

Θυμάστε  πόσες φορές και πόσο άκομψα αφαιρούσε το λόγο από τον κ. Νίτσα σε συνεδριάσεις Δημοτικού συμβουλίου ο Κοσμάς Κορωναίος; Πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας ντε! Θυμάστε τον κ. Κορωναίο οι της “ανάπτυξης Τώρα” να αντιμετωπίζει τον κ. Νίτσα υποτιμητικά; Τα θυμόσαστε όλα αυτά; Καμία σχέση ο ένας με τον άλλον!

Και κάτι άλλο! Σαραπέντε βαθμούς κελσίου να έχουμε, καύσωνα τρελό, το βλέπω πολύ χλωμό έως απίθανο,.   για να το πω λαϊκά, να εμφανιστεί με παντόφλες και σορτσάκι ο Δημήτρης Καραμανίδης σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας κι αυτό για μένα έχει τη σημασία του. Ναι πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου είναι, τιμά τον θεσμό με το να είναι ευπρεπισμένος και κομψός!

Ναι μερικές φορές είναι έκρυθμος, είναι παρορμητικός και παθιασμένος. Είναι ένα νέο παιδί και έχει αδρεναλίνες. Στις αδρεναλίνες του ίσως ποντάρουν κάποιοι στην αντιπολίτευση του Δημοτικού συμβουλίου, στέκεται όμως με επάρκεια στον δύσκολο ρόλο του!

Με τον Δημήτρη Καραμανίδη, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε διαφορετικές απόψεις σε ζητήματα, όμως η παρουσία του στον θεσμό του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας είναι άξια αναφοράς. Αν συνεχίσει έτσι, είναι σίγουρο ότι θα γράψει ιστορία!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα