Πέμπτη, 18/04/2024 | 06:48

Αποχαιρέτα τον Βοτανικό Κήπο που χάνεις: Πλώρη για Ολυμπιακά μετάλλια η Πρέβεζα, σε Αμπαλί, πινγκ πονγκ κ.α.

1231 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2020, 1:36 μμ | 0 σχόλια

 

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζας και άλλοι σύλλογοι και Δημότες από ότι όλα δείχνουν θα πρέπει να ξεχάσουν τον “Βοτανικό Κήπο” όπως πιθανόν να ονειρεύονταν, στον Πρώην (μπορούμε πλέον να τον λέμε πρώην Βοτανικό Κήπο;) Βοτανικό Κήπο,  γίνεται γήπεδο αμπαλί, ενώ θα υπάρχουν (Αν συμφωνήσει και η δημοτική αρχή) και τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ότι άλλο μας επιφυλάσσουν ως έκπληξη!

Όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν προθέσεις της δημοτικής αρχής Πρέβεζας να δημιουργήσει εκεί ένα αθλητικό κέντρο. Σεβαστό και δεκτό.  Ας βγουν όμως με επίσημο τρόπο να το δηλώσουν. Και να πουν αυτό που ξέρατε, περιμένατε, ονειρευόσασταν για Βοτανικό κήπο, να το ξεχάσετε! Εμείς διαφωνούμε και αλλιώς ονειρευόμασταν τον βοτανικό κήπο, αλλά άλλοι έχουν τη διοίκηση του δήμου, αυτοί αποφασίζουν. Ωραία μέχρι εδώ;

Να βγει η Δημοτική αρχή Πρέβεζας και να δηλώσει ότι “Το συγκεκριμένο χώρο θα τον κάνουμε αθλητικό κέντρο κλπ.”  Τέτοια Ενημέρωση μέχρι σήμερα δεν υπάρχει. Τυχαία είδαμε στο διαδίκτυο την ανάρτηση του προέδρου του ομίλου αντισφαίρισης Πρέβεζας Γιώργου Μπέκα, που ευχαρίστησε για την πρόσκληση (;!) στον πρώην Βοτανικό Κήπο και να σημειώνει το εξής :  .. μετά τη πρόσκληση για τοποθέτηση τραπεζιού επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( ping pong ) στο Βοτανικό Κήπο …. προβλέπω θετικές εξελίξεις στη συνεννόηση μεταξύ αθλητικών σωματείων… προτείνω απο πλευράς ΦΕΑΠ αυτό το design … αν συμφωνεί ο πρόεδρος και το ΔΣ του αμπαλι … προχωράμε στη κατασκευή … χορηγία της μάνδρας οικοδομικών υλικών ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΟΝΤΟΣ Ο.Ε. … ( copyright May 2020 _ Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας .

 

Αποχαιρέτα τον Βοτανικό Κήπο που χάνεις, η Πρέβεζα βάζει πλώρη για ολυμπιακά μετάλλια στους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες, γιατί τόσο το αμπαλί, όσο και το πινγκ πονγκ είναι ολυμπιακά αθλήματα. Και μακάρι να βγάλουμε αθλητές και πρωταθλητές. Τον Βοτανικό κήπο όμως, όπως θα τον περίμεναν κάποιοι σύλλογοι, ας μην έχουν υψηλές προσδοκίες! Με όλα όσα βλέπουμε να γίνονται τις τελευταίες μέρες, φαίνεται ότι υπάρχει κατεύθυνση από τη δημοτική αρχή του κ. Γεωργάκου, να γίνει χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων! Μπορεί και να βγει κάτι θετικό για τους δημότες Πρέβεζας, για τον αθλητισμό, για τους νέους ανθρώπους. Αν γίνει χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων μπορεί να φέρει κόσμο στην πόλη της Πρέβεζας να τονωθεί ο τουρισμός και η επισκεψιμότητα ας μην είμαστε αρνητικοί.  Ας βγουν όμως με επίσημο τρόπο να το δηλώσουν!

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα