Πέμπτη, 28/09/2023 | 10:27

Όταν οι Πρεβεζάνοι κοιμούνται στο Νοσοκομείο από επιθέσεις αδέσποτων ζώων & ευθύνες αδέσποτων πολιτικών

947 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2020, 11:08 μμ | 0 σχόλια

 

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατάθεσε στον Εισαγγελέα Πρέβεζας για το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας την προηγούμενη Παρασκευή. Η άτυχη γυναίκα μπορεί να βγήκε από το νοσοκομείο, όμως άλλα θύματα επιθέσεων αδέσποτων σκύλων  κοιμήθηκαν μέρες στο νοσοκομείο Πρέβεζας.. Την Τετάρτη 13 Μάη το βράδυ φανερά αγανακτισμένος με την όλη κατάσταση,  ο κ. Νίτσας προέβη στην ακόλουθη δήλωση, από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Πρέβεζας :

Δυστυχώς οι επιθέσεις δεν έχουν τελειωμό. 

Ένα νέο κρούσμα είχαμε πάλι σήμερα, το θύμα, η συνδημότισσα μας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο. Απορώ!                                               

Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός; 

Πως θα κοιμηθούν σήμερα το βράδυ οι υπεύθυνοι;

Θα κοιμηθούν με ήσυχη την συνείδησή τους;

 Όταν οι Πρεβεζάνοι κοιμούνται στο Νοσοκομείο από επιθέσεις αδέσποτων ζώων και αποκλειστικές ευθύνες αδέσποτων πολιτικών μόνο ντροπή και αγανάκτηση. 

Τι άλλο πρέπει να γίνει στην πόλη για ν’ αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους;                                      Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα πρώτα; 

Για πόσο καιρό οι Πρεβεζάνοι θα φοβούνται να χαρούν μια βόλτα στην Κυανή Ακτή και σε πάρα πολλά άλλα μέρη όλου του δήμου μας. 

Πως να σχεδιάσουμε την καλοκαιρινή περίοδο;  

Τόσο με την ιδιότητα του πολίτη όσο και με αυτή  του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» την προηγούμενη Παρασκευή κατέθεσα 

στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου αφενός μεν να δοθεί λύση στο πρόβλημα, αφετέρου δε να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις. 

Αφού οι υπεύθυνοι αδιαφορούν παντελώς και αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων η Δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει άμεσα προς την προστασία των πολιτών.

 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΤΣΑΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα