Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:52

Επιβεβαιωμένο! Αγωγές κατά του δήμου Πρέβεζας, από θύματα επιθέσεων αδέσποτων σκύλων!!!

638 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2020, 10:33 μμ | 0 σχόλια

 

Η κατάσταση με τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στην Πρέβεζα, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Η κοινωνία της  Πρέβεζας  μοιάζει με καζάνι που βράζει κατά των υπευθύνων αφού το πρόβλημα εδώ και τόσο καιρό σέρνεται χωρίς να δοθεί ουσιαστική λύση.

Ο κατάλογος των επιθέσεων αδέσποτων σκύλων σε δημότες Πρέβεζας έχει μεγαλώσει πολύ, κάποιοι δεν γλίτωσαν από την αγριότητα των επιθέσεων, κάποιοι ήταν πιο τυχεροί. Οι επιθέσεις όμως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ήταν πολλές και φυσικά υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό.

Η είδηση είναι ότι Δημότες Πρέβεζας- θύματα επιθέσεων αδέσποτων σκύλων κατέθεσαν και  καταθέτουν αγωγές κατά του δήμου Πρέβεζας.

Το γεγονός μας επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο γνωστός δικηγόρς Βασίλης Γιάπρος, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν επιβεβαιώθηκε και με επίσημο τρόπο ότι Δημότες Πρέβεζας- θύματα αδέσποτων σκύλων έχουν καταθέσει και καταθέτουν αγωγές κατά του δήμου Πρέβεζας. Μας το επιβεβαίωσε ο κ. Γιάπρος!

Τα συμπεράσματα ανήκουν σε σας για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία της Πρέβεζας!

Και ύστερα θέλουμε να μιλήσουμε και για τουρισμό στην Πρέβεζα, φαντάζεστε να υπήρχαν θύματα επιθέσεων από αδέσποτους σκύλους τουρίστες και να γίνονταν η περιοχή μας  ρεζίλι των… σκυλιών, σε όλο τον κόσμο; Ντροπή!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα