Παρασκευή, 26/04/2024 | 11:22

Το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Μπέζα, στη θέση του Γ.Γ. του Δήμου Πρέβεζας

818 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2020, 11:29 πμ | 0 σχόλια

 

Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται αναφορικά με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Μπέζα στη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας.

Σενάρια υπάρχουν αρκετά, επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.

θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Μπέζας τοποθετήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (υπερταμείο) ως πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), με ισχύ από την  27 Μαΐου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη «Χηρεύει» η θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Πρέβεζας, θέση την οποία είχε ο Αντώνης Μπέζας, μέχρι πρότινος.

Ήταν ραγδαία αυτή η εξέλιξη ή υπήρχε ο χρόνος να μπορεί ο δήμος να προετοιμαστεί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Αντώνη Μπέζα; Λογικά πρέπει να υπήρχε ο χρόνος προετοιμασίας, μαζί με τον χρόνο προετοιμασίας ο δήμος θα είχε καταλήξει στον “εκλεκτό” ή την “εκλεκτή του”

Μπορεί εμείς να κάναμε λόγο για εύκολη επιλογή, όμως η επιλογή εάν δεν είναι προσεκτική μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τριγμούς στο κόμμα της ΝΔ, τον κομματικό χώρο δηλαδή που στηρίχθηκε επί το πλείστον σε επίπεδο πρώτης Κυριακής των εκλογών ο σημερινός δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και η παράταξή του.

Ονόματα που έχουν αποκλειστεί ακούγονται όπως και ο δικός μας (Ευσεβείς πόθοι;) ονόματα που παίζουν δυνατά, επίσης υπάρχουν, τίποτα όμως δεν είναι οριστικό. Και βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το στοιχείο της έκπληξης από όλα όσα ακούγονται.

Όταν τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας, είμασταν από τους πρώτους που επισημαίναμε ότι ήταν μια πέρα για πέρα ορθή επιλογή!

Θα είναι δημότης ή δημότισα του Δήμου Πρέβεζας; Θα είναι πολίτης του νομού Πρέβεζας; Θα προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ; Θα είναι πρόσωπο αυξημένης εμβέλειας που θα έχει προσβάσεις και επαφές στα κέντρα λήψεις αποφάσεων; Θα είναι πρώην δήμαρχος Πρέβεζας; Γιατί κι αυτό το σενάριο παίζει και κατά την ταπεινή μας άποψη αποτελεί εξαιρετική επιλογή!

Ίδωμεν….

Σπύρος Πλέουρας 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα