Σάββατο, 25/09/2021 | 14:03

Αποσπασματικές κινήσεις του δήμου Πρέβεζας στον τουρισμό, για τη δημιουργία εντυπώσεων….

211 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/05/2020, 1:57 μμ | 0 σχόλια

 

 

Παρότι στο Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας συμφωνήθηκε  κοινή σύσκεψη όλων των παρατάξεων και των  εμπλεκόμενων με τον τουρισμό, ο δήμος Πρέβεζας κάνει το τελευταίο διάστημα αποσπασματικά κινήσεις που περισσότερο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων . Ο Δήμος είναι πασιφανές ότι άργησε να δράσει στον τουρισμό και προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να περάσει επικοινωνιακά κάποια ζητήματα που έχουν σχέση με τον τουρισμό. . Πριν δύο ημέρες κατάφερε να επικοινωνήσει ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Γεωργάκος με το υπουργείο τουρισμού και προσέξτε …13 Μάη είχε σύσκεψη με εκπροσώπους ενοικιαζομένων καταλυμάτων και το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενώ το… Σάββατο 16 Μάη, ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες με τις σχετικές απαγορεύσεις. Καλούμε επιτέλους πέρα από τα επικοινωνιακή πολιτική του δήμου, να μπει στην ουσία των ζητημάτων με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού συμβουλίου και τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που ασχολούνται με τον τουρισμό. Αυτά δηλαδή για τα οποία δεσμεύτηκε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. Αυτή η σύσκεψη πρέπει να γίνει άμεσα!!!

Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του δήμου Πρέβεζας

Συσκέψεις για τον τουρισμό στο Δήμο Πρέβεζας  με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. 

 

Σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων του Δήμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου κ Λεωνίδας Αργυρός, το μέλος της Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ .Ηλίας Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης,ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Κοτσίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Πρέβεζας κ. Δημήτρης Ντούσιας και ο Γεν. Γραμματέας της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας κ. Δημήτρης Ευθυμίου. 

Ο κ. Αργυρός ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με την έναρξη αλλά και τα πρωτόκολλα κάτω από τα οποία θα λειτουργήσει η φετινή τουριστική περίοδος , υπογραμμίζοντας ότι η Πρέβεζα αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό ο οποίος βρίσκεται κοντά σε δύο Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό (Ιωάννινα και Πάτρα) και παρέχει πλήρη υγειονομική κάλυψη στο δικό της Νοσοκομείο ενώ διαθέτει μεγάλη ακτογραμμή καθώς και καταλύματα που ευνοούν την αποφυγή συγχρωτισμού για τους επισκέπτες.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας είναι αυτά που το επόμενο διάστημα θα προβληθούν στοχευμένα στα κεντρικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων ανέφερε ότι η επικοινωνία του Δήμου με τους υπεύθυνους του τουρισμού είναι καθημερινές, υπογραμμίζοντας ότι η προβολή της περιοχής θα επιτευχθεί και μέσω της ΚΕΔΕ αλλά και τις συνεργασίες που έχει ο Δήμος με φορείς όπως το Δίκτυο Πάφου.

“Θα κάνουμε το παν για να προβάλλουμε τα ισχυρά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή η Πρέβεζα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκος 

δηλώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος, σε όσα τον αφορούν, θα σταθεί δίπλα στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του τουρισμού και της εστίασης με συγκεκριμένες δράσεις ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. 

Αύριο  στις 12 το μεσημέρι  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ξενοδόχων της περιοχής. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα