Τρίτη, 23/04/2024 | 10:43

“Ανάπτυξη Τώρα” : Η κεντρική εξουσία να αποδώσει στην Πρέβεζα, αυτά που δικαιούται και όχι βαρίδια για την ανάπτυξή της!!!

932 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/02/2020, 2:34 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η αποκομμένη από συνδέσεις με τους μεγάλους οδικούς άξονες Πρέβεζα, έχει επί σειρά ετών ένα πλαίσιο διεκδικήσεων για αξιοποίηση των στρατοπέδων και κάστρων. Η παράταξή μας «Ανάπτυξη Τώρα» δια του επικεφαλής της Γιώργου Νίτσα, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ζήτησε να συναντηθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και να στηρίξουν ένα διεκδικητικό πλαίσιο για τα κάστρα και τα στρατόπεδα της περιοχής μας. Αυτή η συνάντηση δεν έγινε δυστυχώς ποτέ, παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου κ. Γεωργάκου, για το αντίθετο. Το μεταναστευτικό και τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα την περιοχή μας, έχοντας ως απτά παραδείγματα τα νησιά που υπάρχουν τέτοια κέντρα και έχουν υποβαθμιστεί και έχουν υποστεί καθίζηση στον τουρισμό.

Πρόσφατα είχαμε την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου στην Πρέβεζα και σε κλειστές πόρτες με τον δήμαρχο Πρέβεζας θα είναι οξύμωρο αν εκτιμήσουμε ότι ετέθη από τον υπουργό στον δήμαρχο ζήτημα κλειστού κέντρου μεταναστών και προσφύγων σε κάποιο σημείο της Πρέβεζας; Αν όντως έχει συμβεί γιατί ο δήμαρχος Πρέβεζας δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους δημότες Πρέβεζας, για το περιεχόμενο της συνομιλίας ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Θεοδωρικάκο; Η Πρέβεζα και η ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή μας, δεν είναι δυνατόν να συμβιβαστεί με την προδιαγραμμένη υποβάθμισή της.  Η ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» δεν κάνει βήμα πίσω από όλα όσα αξίζει και δικαιούται η περιοχή μας και έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Απαιτούμε, σύνδεση της περιοχή μας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, απαιτούμε κίνητρα για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με πολιτικές, τακτικές που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην υπανάπτυξη και τον μαρασμό. Δεν φοβόμαστε για όλα αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς, αλλά θα αντισταθούμε και δεν θα επιτρέψουμε να πληγεί ο τουρισμός και η Ανάπτυξη του τόπου μας. Από μας ενέργειες που θα υποβαθμίσουν τον τόπο μας, δεν είναι ανεκτές! Καλούμε όλους τους δημότες και Δημότισσες Πρέβεζας σε εγρήγορση σε έναν αγώνα για μας, για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές του τόπου μας. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

                           ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ            ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΤΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          ΣΤΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ ΛΟΥΦΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα