Παρασκευή, 26/04/2024 | 15:03

Μια ιστορία θα σας πω…. “Κόκκινος Χορός” με τον Πασχάλη απόψε, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

927 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2020, 11:29 πμ | 0 σχόλια

 

 

Έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να καθιερωθεί για τα καλά, ως Must Αποκριάτικος χορός, ο “Κόκκινος Χορός” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που ακούγονται οι δύο λεξούλες “Κόκκινος Χορός” και αμέσως δίνεται η γλυκιά αφορμή για εκατοντάδες Καρναβαλιστές του Κομιτάτου, να ψάχνουν για Κόκκινες Αποκριάτικες στολές για Κόκκινα Ρούχα και να γίνεται μια υπέροχη Κόκκινη φλόγα όλη η ατμόσφαιρα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Κόκκινος χορός του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, γίνεται με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και τους εξαιρετικούς μουσικούς του, που τον συντροφεύουν και φέτος, ήδη έχουν πάρει θέση εκατοντάδες Καρναβαλιστές και είναι σίγουρο ότι και φέτος θα υπάρξει μια ξεχωριστή βραδιά από αυτές που μένουν αξέχαστες.

Ο “Κόκκινος Χορός” είναι ασφαλώς ο απόλυτα αποκριάτικος χορός του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο Πασχάλης και οι φίλοι του είναι έτοιμοι!

Όλοι οι δρόμοι απόψε το βράδυ οδηγούν από ώρα 21.30 στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα στην αίθουσα εκδηλώσεων, αυτή η βραδιά απλά δεν χάνεται!!!

Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!!!

Σπύρος Πλέουρας από την παρέα του Κομιτάτου… 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα