Παρασκευή, 26/04/2024 | 07:46

Πρέβεζα : Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία-Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα από το Κανάλι που ανήρτησε ο Νίκος

1393 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2020, 10:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Η φυγή από τη ζωή,  ενός νέου και καλού ανθρώπου, εργατικού και φιλότιμου, εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα σόκαρε την κοινωνία της Πρέβεζας και του Καναλίου. Ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα, το γεγονός ότι ο άτυχος 39χρονος, βγήκε εκτός τροχιάς και έπεσε με το δίκυκλο στο χαντάκι και κανείς δεν μπόρεσε να το αντιληφθεί έγκαιρα, κάνει την περίπτωση ακόμα πιο τραγική. Βίντεο που είχε τραβήξει αρχές Ιανουαρίου και ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο INSTAGRAM ο Νίκος από το Κανάλι μία μέρα πριν επέρθει το μοιραίο. Ο Νίκος είδε και ανήρτησε το τελευταίο του ηλιοβασίλεμα στο Μονολίθι από την πλευρά του Καναλίου. Είναι σίγουρο ότι θα βλέπει ηλιοβασιλέματα στον παράδεισο και θα χαμογελά με κείνο το γεμάτο καλοσύνη χαμόγελό του, ένα πολύ καλό παιδί δεν είναι πια μαζί μας, αλλά στην αγκαλιά των Αγγέλων.

Οι ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες, η τοπική κοινωνία είναι βυθισμένη στη θλίψη και παράλληλα σοκαρισμένη, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο τραγικό συμβάν.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Νίκου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα