Παρασκευή, 19/04/2024 | 08:48

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

751 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/01/2020, 6:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Mε  τις ευχές  της Εκκλησίας  μας , συγγενών και  φίλων , αναχώρησε σήμερα  για την επουράνια οδό , ο  γνωστός έγκριτος και μάχιμος  δικηγόρος παρ’ τω Αρείω Πάγω ,  Γρηγόρης Γερασίμου . Το τελευταίο  αντίο , του είπαμε όλοι , στην ιδιαίτερη  πατρίδα του την Πρέβεζα , στον τόπο που μεγάλωσε και  δημιούργησε την ξεχωριστή οικογένεια του , το όμορφο χωριό  της Βαλανιδούσας .

Όλοι  έχουν να θυμούνται  ένα καλό λόγο για τον  Γρηγόρη Γερασίμου….αφενός , γιατί  στάθηκε στο ύψος της επιστήμης του ,  υπηρετώντας και τιμώντας την Δικαιοσύνη  σε όλο το διάστημα της άσκησης των καθηκόντων  του , υπερασπίζοντας τα θέματα των ανθρώπων που του  εμπιστευόταν….και αφετέρου την αξιοσύνη του , να δημιουργήσει  μια οικογένεια αντάξια των αρχών και των ιδανικών με τα οποία  μεγάλωσε και ο ίδιος . 

Ο  βίος  του και  η εν γένει  πολιτεία του ,  ήταν εκείνα τα κριτήρια  που έκαναν την μεγάλη δημοκρατική  Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας , να θέλει  να τον συμπεριλάβει και να του εμπιστευθεί  μια θέση στο Εθνικό ψηφοδέλτιο της . Και Αυτός , με  περισσή παρρησία και θέληση , της πρόσφερε τις καλύτερες  υπηρεσίες του .

Ο  Γρηγόρης  Γερασίμου δεν  είναι πια κοντά  μας . Μα όλοι όμως , θα  τον θυμόμαστε , γιατί πάνω  από όλα ήταν… Άνθρωπος… και το  καλοσυνάτο του χαμόγελο , θα μείνει  χαραγμένο για πάντα στη θύμηση μας . 

Καλό  σου ταξίδι   Γρηγόρη….. 

Για  την ΝΟΔΕ  ΝΔ Πρέβεζας

Ο  Πρόεδρος

Νικόλαος   Τζίμας                                                                                                                                          

         

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα