Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:05

Πρέβεζα : Η νέα πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου “Ιστορικού κέντρου”, προσθέτει γοητεία, ειλικρίνεια, μεράκι, ελπίδα…

1912 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/12/2019, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

Νέα πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου του ιστορικού κέντρου του δήμου Πρέβεζας, η Ιωάννα Κώτση, η οποία είναι ένα πνευματικά καλλιεργημένο άτομο, με δράσεις στον πολιτισμό και τον εθελοντισμό και είναι βέβαιο ότι προσθέτει στον σύλλογο γοητεία, ειλικρίνεια, μεράκι και ελπίδα, στοιχεία που βέβαια διέθετε μέχρι πρότινος ο σύλλογος, ωστόσο με την Ιωάννα, μεγενθύνονται. Η ίδια με ένα μήνυμα εξαιρετικό στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, δείχνει με απλότητα πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση, εμείς της ευχόμαστε να είναι σιδεροκέφαλη και να έχει πάντα επιτυχίες. Σε ότι αφορά το δικό της μήνυμα; “Κοίτα τι με κάνουν να γράφω τώρα!
Αρχικά ευχαριστώ όσους προσήλθαν στις εκλογές τον περασμένο μήνα για να εκλέξουν το νέο συμβούλιο του συλλόγου εμποροεπαγγελματιών “Ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας”. Από αυτές τις εκλογές, με μία μόνο ψήφο διαφορά εκλέχτηκα πρόεδρος. Ο σύλλογος δεν είναι μικρός αλλά ούτε και τεράστιος για να προκαλέσει προβλήματα. Δημιουργήθηκε κάποτε από κάποια άτομα που μέλημά τους ήταν να διευρυνθεί το καλοκαιρινό ωράριο και μπράβο τους γιατί το καλοκαίρι δεν ξεχωρίζεις Δευτέρα απόγευμα από Παρασκευή απόγευμα!
Όμως, υπάρχει και το χριστουγεννιάτικο, που δίνει μια ανάσα στα καταστήματα της πόλης, για όσους τουλάχιστον αποφασίσουν να κάνουν τα ψώνια τους εδώ. Το πρόγραμμα λοιπόν περιλαμβάνει 3 Κυριακές και είναι σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα που αποφάσισαν και άλλοι Εμπορικοί Σύλλογοι στη χώρα. Αρκετά πιο ανάλαφρο, εγκρίθηκε από όλους μας στο σύλλογο και ναι, αν κάποιοι αναρωτιούνται..είναι παρόμοιο με το περσινό, αντιγραφή σαν να λέμε, μιας ΚΑΙ πέρυσι είχαμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;) Για του χρόνου δεν ξέρω δεν είμαι μάντης, το εύχομαι όμως! Το Χωριό της Χαράς θα είναι ανοιχτό από σήμερα, τα περισσότερα καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά αύριο. Εγώ προσωπικά λόγω εργασιών δεν ξέρω αν θα προλάβω να ανοίξω. Και ο καθένας ανάλογα τις ανάγκες του ελεύθερα αποφασίζει. Ελπίζω όμως όσοι βρίσκεστε στην πόλη να στηρίξετε την αγορά, έτσι δημιουργούνται θέσεις εργασίας.
Καλές γιορτές με υγεία!
Ψιλά γράμματα: είμαι πρόεδρος του συλλόγου στην κεντρική αγορά, όχι της δημοκρατίας. Μόλις ξεκίνησα αλλά αν δεν είμαι καλή καθαιρέστε με.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα