Τρίτη, 19/03/2024 | 10:27

Ο Δήμος Πρέβεζας προχωρά στις αποκαταστάσεις ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις Δ.Ε. Ζαλόγγου και Λούρου

747 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/11/2019, 3:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μετά από τεκμηριωμένο αίτημα του Δήμου Πρέβεζας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς υπέγραψε απόφαση για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του συνόλου των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαλόγγου και Λούρου, προκειμένου να γίνει διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην περιοχή το διάστημα από 7 έως 13 Νοεμβρίου.

Η κήρυξη ξεκινά από την ημερομηνία έναρξης των φαινομένων και έχει ισχύ για έξι μήνες (έως την 7η Μαϊου 2020).

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

Εγκαιρα κινήσαμε όλες τις διαδικασίες προκειμένου να κηρυχθούν οι Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης .

Από την επόμενη μέρα της θεομηνίας , ο Δήμος μας προχώρησε στη συγκρότηση συνεργείου προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις και να αποτυπωθεί όσο το δυνατό πιο ξεκάθαρη εικόνα των προβλημάτων που προκλήθηκαν στις συγκεκριμένες Δημοτικές Ενότητες .Παρακολουθούμε την κατάσταση συνεχώς και από κοντά. 

Μέριμνα των υπηρεσιών μας είναι η αποκατάσταση των υποδομών οδοποιίας και ύδρευσης ενώ θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνει η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας”.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα