Τρίτη, 19/03/2024 | 12:45

Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου

687 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/11/2019, 5:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 Τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα ενημέρωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης για ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που αφορούν την Περιφέρεια. Τον κ. Δ. Κουτσούμπα στην επίσκεψή του στην Περιφέρεια συνόδευαν στελέχη του Κόμματος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι. 

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Περιφερειάρχης πρόσφερε εκδόσεις της Περιφέρειας  στον Γεν. Γραμματέα του ΚΚΕ και ακολούθησαν δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε..

Ο κ. Δημήτρης  Κουτσούμπας  είπε τα εξής: 

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση γνωριμίας με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον κ. Περιφερειάρχη, όπου μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια στην περιοχή της Ηπείρου. Μια από τις πιο σπουδαίες περιοχές της πατρίδας μας, που έχει δυνατότητα και αναπτυξιακή και κυρίως να επιλύσει ζητήματα σε όφελος των κατοίκων, των εργαζομένων, των μισθωτών, των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων της πόλης, των γυναικών, της νεολαίας. Και βεβαίως να κοιτάξουμε μπροστά οργανώνοντας εκ μέρους του ΚΚΕ τον αγώνα, την πάλη, τη διεκδίκηση και μέσα στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο και έξω από αυτή στους δρόμους του αγώνα. Έτσι ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, να πάμε μπροστά.

Ο κ. Αλεξάνδρος Καχριμάνης  με τη σειρά του τόνισε: 

Είναι μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Ηπείρου που μας επισκέφθηκε για πρώτη φορά ο Γραμματέας του ΚΚΕ. Κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.  Αναφέραμε τους στόχους που έχουμε ως Περιφέρεια Ηπείρου και συζητήσαμε για θέματα που είναι ευρύτερα, που ενδιαφέρουν πανελλαδικά αλλά και ειδικά εμάς στην Ήπειρο που ξέρετε πως έχουμε πιο δύσκολες συνθήκες λόγω της ορεινότητας και  της επιπλέον δυσκολίας σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα