Παρασκευή, 19/04/2024 | 22:53

Επίσκεψη Βουλευτή Ν. Πρέβεζας κ. ΜΠΑΡΚΑ Κωνσταντίνου στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

967 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/09/2019, 2:32 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

  Τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας επισκέφτηκε χθες, 27/09/2019, ο π. Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ. ΜΠΑΡΚΑΣ Κωνσταντίνος. Η συζήτηση με το προεδρείο της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα για διάφορα θέματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό της Δ.Α Πρέβεζας, με κυρίαρχο τις μηδενικές μεταθέσεις τόσο στην Διεύθυνσή μας, όσο και στις λοιπές Διευθύνσεις της Ηπείρου.

      Ο κ. Βουλευτής τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον ίδιο η ενίσχυση των Αστυνομικών Υπηρεσιών ,ως προς όφελος της κοινωνίας και  την εμπέδωση του έννομου αγαθού της Ασφάλειας. Εν συνεχεία μας ενημέρωσε για την Ερώτηση που κατατέθηκε από τον ίδιο και τους άλλους Ηπειρώτες Βουλευτές, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας-Θεσπρωτίας –Ιωαννίνων- Πρέβεζας για το εν λόγω θέμα. 

  Τέλος και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η βεβαιότητα, για την συνέχιση  της εποικοδομητικής και αγαστής συνεργασία ως προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού και της τοπικής κοινωνία του Νομού μας.  

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

 

 

    

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα