Τρίτη, 19/03/2024 | 11:59

Εντυπωσιακά αντανακλαστικά της Δημοτικής αρχής Πρέβεζας, παρελθόν το …”Διατηρητέο μνημείο”…!!!

885 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/09/2019, 2:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

Επιστολές επί επιστολών είχαμε από τον Δρ Χαράλαμπο Γκούβα, για το … “Διατηρητέο μνημείο” όπως είχε χαρακτηριστεί… ο κορμός από τον Φοίνικα δηλαδή που ήταν τόσο καιρό στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα και απαγόρευε σε μητέρες με καροτσάκια, σε άτομα με κινητικά προβλήματα, σε έγκυες γυναίκες κλπ, να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.

 

Δεν εμπόδιζε απλώς αλλά ήταν και επικίνδυνο.  Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των επιστολών του γιατρού προς το δήμο Πρέβεζας, αλλά προς την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά στη νυν ήταν μόλις μία. Κι αν ο Μπάμπης που είναι γιατρός ξέρει περιπτώσεις που η ιατρική διάγνωση απαιτεί 15 μέρες, για τη νυν δημοτική αρχή και τον νυν δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, χρειάστηκαν περίπου…20 ημέρες από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους. Άμεση λοιπόν ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος και εντυπωσιακά τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής και έτσι το… “Διατηρητέο μνημείο” αποτελεί παρελθόν. Ενεργό ρόλο είχε και ο φίλος Περικλής Αρβανίτης όπως έχει ενεργό ρόλο  και στην διάνθιση άλλων σημείων στην Πρέβεζα.  Είναι από τα μικρά ζητήματα της καθημερινότητας και δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε, είναι όμως κι ένα δείγμα γραφής, για την ανταπόκριση που υπάρχει από τη σημερινή δημοτική αρχή και τον νυν δήμαρχο σε ζητήματα της καθημερινότητας. Επίσης δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι τα μικρά ζητήματα είναι σε πολλές των περιπτώσεων αυτά που συνθέτουν τεράστια νοήματα.

 

Με το σήμα της νίκης υποδέχτηκε το “χαρμόσυνο γεγονός” ο Δρ Χαράλαμπος Γκούβας από το Μπαλκόνι του ιατρείου του και είναι βέβαιο ότι μετά τη “Λευτεριά” στην οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα από τον “Δυνάστη” κορμό του Φοίνικα, ο αγώνας για έναν καλύτερο δήμο Πρέβεζας, θα συνεχιστεί… Το επόμενο χτύπημα σε… κορμό, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα γίνει στη… Μπιζανίου…

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα