Τρίτη, 19/03/2024 | 07:09

Συνάντηση του Βουλευτή Λευκάδας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

835 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/08/2019, 5:52 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γαβρίλη Κωνσταντίνο και τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Λευκάδας και αντιπρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών Ιονίων νήσων κ. Κατωπόδη Επαμεινώνδα συναντήθηκε το Σάββατο 03/08 ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς στο πολιτικό του γραφείο.

Το σημαντικότερο θέμα της συνάντησης ήταν το πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση με αποτέλεσμα να μη βοηθά στην εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών του νησιού και συζητήθηκε η  λύση της ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου. Ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε τον αστυνομικό Διευθυντή για τα επόμενα βήματα που επιβάλλεται να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση και δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις έτσι ώστε η Λευκάδα να αποκτήσει σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο. 

Επίσης τους ενημέρωσε για τις ενέργειες που είχε πραγματοποιήσει τα προηγούμενα χρόνια για το αστυνομικό μέγαρο με σχετικές ερωτήσεις  και αναφορές στον αρμόδιο υπουργό αλλά και την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη Μιχάλη , τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου Ελευθέριο και τον Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη Μιχάλη όπου τους ενημέρωσε για το θέμα και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύντομα συνάντηση ώστε να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις.

 

Ακόμη, συζητήθηκε και το ζήτημα της ασφάλειας καθώς είναι αυξημένος ο πληθυσμός της Λευκάδας κατά την θερινή περίοδο και πρέπει να υπάρχει η απαιτούμενη αστυνόμευση. Ο αστυνομικός Διευθυντής ενημέρωσε τον κ. Καββαδά για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης της Α.Δ. Λευκάδας που ισχύουν την τουριστική περίοδο.

Ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε τον αστυνομικό Διευθυντή για τη δέσμευση της κυβέρνησης για νέα περιπολικά οχήματα και αλεξίσφαιρα γιλέκα στους αστυνομικούς.

Τέλος, ο βουλευτής συνεχάρη τον αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα